Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

windows bu güncelleme yapılmalımı sizce (21h2)

bu güncellemenin yararları nedir sizce arkadaşlar oyunlara bazen güncellemeler yüzünden fps düşmesi olabiliyor diye biliyorum.
  2. oğuzhan18

Windows 11 Windows 10 göre ne gibi faydaları var?

Merhaba forumlarda gezerken gördüm Windows 11 çıkmış galiba betamı bilmiyorum benim bilgim yok Windows 10 göre faydaları ve zararları nedir bilgilendirir misiniz oyun konusunda FPS açısından hangisi kullanılmalı hangisi daha az RAM yiyor merak edenler var buraya açıklarsanız sevinirim.
  3. oğuzhan18

win 7 iso dosyası atarmısınız ?

Merhaba arkadaşlar benim usb bellekte win10 yüklü arkadaşımın leptopu çok eski olduğu için win7 atmam gerek rufus programı ile biçimlendircem iso atarmısınız birde bilgisayar çok kasıyormuş abinin dediğine göre ssd söledi onu takcam win 7 format 64 bit format.
  4. oğuzhan18

oyunlar oynarken sistem kesintileri diyor güncellemeden sonra oldu galiba

arkadaşlar win10 20h2 tarzı bir güncelleme yaptıktan sonra böle bi hatalarla karşılaştığımı düşünüyorum 1 haftadır sorunu çözemedim oyunlarda fps drop oluyor bi anda 70 fps pes 2021 oynarken bi anda 30 fps 20 fps düşüyor sonra tekrar yükseliyor ve oyun sürekli kasıyor düşünce 4 5 aydır sıkıntı...
  5. oğuzhan18

Sistem Kesintileri CPU kullanımı %100

Arkadaşlar merhaba çok saçma bir şekilde her zamanki gibi arkadaşımla PES 2021 oynuyorduk ve oyun 30 FPS 20 FPS'lere düşüyordu 80 90 FPS aldığım oyunda 2 gün önce windos güncellemeleri yapmıştım bide yeni mouse almıştım onun sitesinden driverlerini indirmiştim ondan mı oldu bilmiyorum ama...
  6. oğuzhan18

win7 professional 64 bit iso dosyası

arkadaşlar birazdan ssdmi birisine vereceğim satıyorum yani içinde windowsum kurulu ilk defa kendim bilgisayara format atmaya çalışcam çok hızlıca win7 professional 64 bit iso dosyası atarmısınız videolardan izliyerek format atmaya çalışacağım teşekkürler usb indircem attığınız dosyayı biraz...
Top Bottom