Arama sonuçları: *

1. LenKys

Oyun için en performanslı işletim sisemi

Mavi ekran alıyourm gereksiz programlar baya yüklü ve sisteme temiz format atıcamda şu anda en performanslı işletim sistemi hangisi win10 pro kullanıyorum Sadece oyun oynamak için en performanslı işletim sistemi hangisi
  2. LenKys

format atarken ssdmi yanlışlıkla sildim

format atıyordum bir sürüdu disk gözüktü 100mb vs felan onları silerken yanlışla m2 ssd mi sildim gözükmüyor şu an ne yapmalıyım gir çık yaptım olmadi
  3. LenKys

Windows 7 key ile Windows 11 etkinleştirme olurmu?

merhaba arkadaşlar eski laptopumda Windows 7 keyi var şu videoda eski Windows ile Windows 10 etkinleştirme yapabileceğimizi söylüyor 10 değilde 11 için olurmu ve bu ne kadar doğru birde Windows 7 hangi sürümü olmalı home felan gibi bir zorunluluk varmı 1.40 sonrasında söylüyor
  4. LenKys

Windows 11 yükseltme sonrası ne yapılmalı

şu anda windows 11 e yükseltme yapıyorum dosyalarım kaybolmadan işlem sonrası yapmam gereken silmem gereken gereksiz veri win 10 dan kalan vs varmı mesela win 10 dan kalan eski driver felan olsun
  5. LenKys

windows 7 home iso dosyasını atarmısnız

eski pc ye kurucam win 8.1 kurdum da çok kasıyor bu yüzden win7 starter kurmak istiyorum düşük sistemler için iyi oldunu felan söylüyorlar sistem şu pc zaten sadece zoomdan derse girilicek ve öyle youtube tan video felan izlenicek o yüzden 8.1 gerek yok yavaş oluyor sistem bana sistemi hiç...
  6. LenKys

win 10 masaüstüne tek adımda nasıl girerim

win 10 da internet bağlantısı olmadı zaman microcoft hesap şifresi istiyor mınıng yapıyorum direk girmesi lazım gerekli ayarları yaptım sadece pc ye giriş kısmı kaldı elektirkler gidince internette gidiyor ve 5 dk sürüyor gelmesive microsoft hesabını şifresi soruyor microsoft heasbını...
  7. LenKys

Windows 7 32 bit ISO'yu nereden indirmeliyim?

Eski pc ye format atıcam usb ile de windows 7 32 bit iso lağzım nerden indire bilirim.
  8. LenKys

yeni pc ye powerpoint indirebileceğim yer ücretsiz

Yeni pc ye powerpoint,word,excel ücretsiz indirmek istiyorum ödevlerim indirebileceğim yer varmı link verirseniz çok iyi olur
Top Bottom