Arama sonuçları: *

1. İsmail Crin

CCleaner taraması sürekli 1 izleyici görünüyor.

ilk taramamda 4000'den fazla izleyici buldu kaldırdım şu an anlık olarak kaldırsam da sürekli 1 izleyici diyor nedendir? Nasıl gider? 1647846179 Dostlar bunlar çerezler sanırım kaldırdığımda siteleri tekrar hatırlaması gerekiyor hani d yazınca donanım arşivi sitesi çıkması gibi bir sorun yok...
  2. İsmail Crin

Windows 11 kurmak demek format atmak demek midir?

Merhaba arkadaşlar windows 10 pro kullanıcısıyım. windows 11'in çıkacağını duyunca bilgisayarımı teste soktum ve windows 11 kaldırdığı gözlemini aldım. şu an windows update ayarlarında insider programı var ancak buna kayıt olursam çok fazla bug içeren ve optimizasyon ayarları olmayan, geliştirme...
  3. İsmail Crin

Windows10 Hoş geldiniz ekranını kaldırma yolu var mı?

Merhabalar, windows10 pro kullanıcısıyım. Bilgisayarı açarken hepimizde gözüken Hoş geldiniz ekranını kaldırmanın bir yolu var mı? Yani anakart boot ettikten sonra direkt masaüstüne ulaşmak istiyorum. Örnek olarak bu ekranı devre dışı bırakmanın bir yolu var mı?
  4. İsmail Crin

Bilgisayarda Virüs mü var?

Merhabalar ben ismail son günlerde performans yerine baktıgımda ram kullanımı oranımın yüksek oldugunu farkettim. Kullanıcılar bölmüne geldim bilgisayarda sadece 1 kullanıcı var ramim 8GB benim kullandıgım kullanıcı hesabı ramimi 3.200Mb yer iken Yukarıda Bellek %87 diyor ozaman 3200MB nin...
  5. İsmail Crin

Windows 8.1 Siyah Ekran

Merhabalar ben İsmail. Şu an bu yazıyı telefondan yazıyorum çünkü bilgisayarımda siyah ekran var. Bilgisyarı açtığım zaman fare imlecini görüyorum ama masaüstü ekranını göremiyorum. Araştırdım Onlar görev yöneticisini başlatıp Explorer.exe yi kapatıyorlar ancak ben onu başlatınca gelmiyor ekran...
  6. İsmail Crin

Windows 8.1 Mimarisi ( x86-x64 )

Merhabalar. Ben İsmail. Sistemim 64 bit kaldırıyor. Aşağıdaki Resimde Gördüğünüz Gibi. Ama Benim İşletim Sistemim Windows 8.1 32 bit. Ben Bunu Nasıl 64'e çıkarabilirim? Windows iso dosyasını indirdim ama bana hiç 64 bit mi istiyorsun yoksa 32 bit mi diye sormadı bile. direkt 32 bit yaptı. Madem...
Top Bottom