Arama sonuçları: *

1. mutlu pide

Windows 11 çok yavaş

Program falan açmaya çalışsam 30-40 saniye sürüyor. Windows 10'da 2-3 saniye maks sürüyor. Program kurma daha da beter normalde 5 saniyede kurulan programlar Windows 11'de 1-2 dakikada kuruluyor bir de program 10 mb falan bir de oyun yüklerken ne olur. Neden böyle? Şu an 10 yüklü ama çözümü...
  2. mutlu pide

Microsoft, Windows Insider'ın 7. yıl şerefine yeni wallpaperlar yayınladı

Microsoft, Windows Insider'ın 7. yılına özel böyle wallpaperlar hazırlatmış. Bence çok tatlı duruyor. Ama gözüm ekstra Windows amblemi veya yazısı aramadı değil Genelde oluyordu. Sos...
  3. mutlu pide

Windows 11 ekran görüntüleriniz

Kesin önceden de açılmıştır ama adet bu. Wallpaper konusundan 500 tane açılmalı.
  4. mutlu pide

Bypass yöntemi kullanmadan Secure Boot'suz Windows 11 kurdum

BIOS'dan Secure Boot ayarını değiştiremiyorum diye "herhalde bir şey olmaz." diyerek Windows 11'i yükledim. Ben açık sanıyorum ama disabled yazmasına rağmen. Ama msinfodan baktığıma göre Secure Boot cidden de kapalı. Kapalıysa nasıl yükledim ben?
  5. mutlu pide

Windows 11 kurulum medyası neden bilgisayarın açamayacağını söylemiyor?

Harbiden de söylemiyor. Bakın. (Konu arkada kalmış :kekw:) Neden böyle? 1633441100 Tamamdır söyledi. Güncelleştirilemedi dedi ama neden?
  6. mutlu pide

Windows 11 indirme sayfası açıldı!

Nihai sürüm mü bilmiyorum ama alıştığımız Windows 10 indirme sitesi tarzında Windows 11 indirme sitesi de açıldı. İndirmek isteyenler: https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11
  7. mutlu pide

Windows 11 Insider Beta güncelleme sonrası siyah ekran

Windows 11'i 22000.160 sürümüne güncelledikten sonra ekran sipsiyah oldu. Ama görev yöneticisinden bir şeyler açabiliyorum yine de. Ama ana ekran yok. Windows Gezginini yeniden başlattım ama düzelmedi. Nasıl düzeltirim?
  8. mutlu pide

Windows 11 Insider bulunan buglar konusu

Bu konuda Windows 11 Insider versiyonunda bulduğumuz bugları yazalım. Böylece Windows 11 Insider sürümüne geçeceklere biraz fikir verelim. Ama bugları söylemeden önce laptop mu masaüstü mü kullandığınızı, seçtiğiniz Insider kanalını ve kullandığınız sürümü yazmayı unutmayın. Benim bulduklarım...
  9. mutlu pide

Windows 7 kurulum ekranı Starting Windowsda takılıyor

Windows 7 Professional yazdırdım USB'ye. Laptopu USB'den boot edince Windows loading files ekranı geliyor. O bitince de Starting Windows. Ekranın üst kısmında görüntü bozulması oluşuyor 1 saniyeliğine sonra düzeliyor ve ekran Starting Windowsda kalıyor. Nasıl çözebilirim?
  10. mutlu pide

Windows 11 %100 şarjdayken şarj ederken explorer.exe sorunu

Laptop %100 şarj olmasına rağmen hâlâ şarj etmeye çalışırsam explorer.exe kafayı yiyor. Sürekli açılıp kapanıyor ve işlemci %100 kullanılıyor. Çözümü var mıdır? Şarjı söküp laptopu yeniden başlatınca sorun çözülüyor ama kim uğraşacak ki onla uğraşmakla :D
  11. mutlu pide

TPM kullanılmaya hazır değil ne demek?

PC Sistem Durumu Denetimi'nden Windows 11'e sistemim yeterli mi diye test ederken değil demişti. Ben de TPM açıp yeniden denedim ve bu sefer yeterli dedi. Ama Windows 10'un arama kısmına tpm.msc yazıp çıkan ekrana bakınca "TPM kullanılmaya hazır değil." diyor. Neden hazır değil?
  12. mutlu pide

Windows tuşu ile yapılabilen tüm kombinasyonlar

(Rehber ön eki eklemedim çünkü fotoğraf bana ait değil ve fotoğraf İngilizce.) Umarım işinize yaramıştır!
  13. mutlu pide

Touch pad ayarı yok.

Öncelerde vardı, şimdi yok. 21H1 yükledim hâlâ yok. Galiba Mint XFCE dual boot yükledikten sonra bu sorun oluştu. HP'nin sitesinde Windows 10 2004 sürümü driverını yükledim sorun çözülmedi. Nasıl düzeltirim?
  14. mutlu pide

Windows 10 uygulamaların sol çaprazında siyah kutu var

https://forum.donanimarsivi.com/konu/masauestuendeki-kisayol-okunu-kaldirma.183979/ Bu rehberdeki adımları yaptıktan 1 gün sonra oldu. Nasıl düzeltebilirim? @EmaRex27
  15. mutlu pide

ogg uzantılı dosyaya sağ tıklarken donma

Sadece ogg uzantılı dosyalarda Windows Gezgini duruyor. Masaüstü işlemler dışında yine görev çubuğundan Chrome'a falan girebiliyorum. Nasıl düzeltebilirm?
  16. mutlu pide

Neden Windows 10 Pro OEM keyler Windows 10 Home OEM keylerden pahalı?

Daha ucuz olması gerekmiyor mu? Ayrıca Windows 10 Pro ile alakalı daha çok ürün var. Fotoğrafları bırakıyorum: 1600697670 Araya bi kasa kaçmış onu boşverin xd
Geri