Arama sonuçları: *

1. BSTXN

Windows 11 Key Olarak Ne alınmalı?

Sanırım saglamlisans sitesi öneriliyor. Oradan 3050Ti laptopum için windows 11 lisans gerekiyor. Bunlardan hangisini almam lazım? Ofis programları kullanılıyor ve oyun oynanıyor.
  2. BSTXN

Windows Açılış Süresi Arttı

Normalde Hoş Geldiniz... kısmı max 3 saniye falan dururdu sanırım ama emin değilim son windows güncellemesinden beri 10 saniyeye kadar bekliyorum. SSD'min sağlığı %98 ve CrystalDiskMark okuma yazma hızı 2700'e 1500. Malwarebytes ve Kaspersky'dan tarama yaptım bir şey çıkmadı. Sorun ne olabilir?
  3. BSTXN

Windows Açılırken Microsoft Parolası İstemesi

Windows açılırken microsoft parolası istiyor bunu nasıl kapatıcam direk açılsın istiyorum. Galiba yeni kullanıcı açarsam olcak ama öyle de (yanılıyo olabilirim) indirilenler klasörü falan boş olarak geliyo diye biliyorum. Ne yapmam lazım?
  4. BSTXN

Rufus yerine direk windowsun kendi flash kurulumunu yaparsam sıkıntı çıkar mı?

Direk bu seçeneği seçersem sıkıntı çıkar mı? Eğer daha iyiyse direk rufus ile hallediyim
  5. BSTXN

Hangi windows sürümüyle format atmalıyım?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/da-sistem3-itopyanin-servisine-sorunlari-nasil-anlatirim.259745/#post-2557311 Arkadaşlar moralim çok bozuk, pc'yi kullanamıyorum bütün projelerimi yedeklemeye çalışıyorum sonra format atıp itopya'ya göndereceğim. Hangi windows sürümünü kurmam daha iyi olur...
  6. BSTXN

Çözüldü - Bu herkes de mi böyle?

masaüstünde herhangi bir şeye tıkladıktan sonra o mavi şeyi kaldırdıktan sonra böyle etrafı çizgili kalıyo, bu hep böyle miydi yeni mi dikkatimi çekti yoksa değiştirmem gereken bişey mi var?
  7. BSTXN

Bu windows 10 pro mu?

lazımbana dan win10 pro key aldım 6 liraya ilk gönderdikleri çalışmadı desteğe yazdım çalışan bir key gönderdiler ama etkinleştirince böyle gözüktü bu win10 pro mu?
  8. BSTXN

15-20 lira oem key atabilir misiniz güvenilir bi satıcıdan?

15-20 lira oem key atabilir misiniz güvenilir bi satıcıdan?
  9. BSTXN

Da sistem 3 windows kurulu geldi

Soranlar vardı haberleri olsun , ama bios f50 olarak geliyo günceli f51
  10. BSTXN

Windows 10 u burdan indircem doğru mu?

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 burdan indircem di mi? Da sistem 3 e kurcam
  11. BSTXN

Win10 Yönetici olarak çalıştırdığımda evet hayır yazan yer gelmiyor

Herhangi bir programı yönetici olarak çalıştırdığımda önceden evet hayır yazan yer geliyodu ama şimdi direk hiç sormadan açılıyo neyi değiştirdim böyle oldu bilmiyorum nası eski haline getircem Win10
Geri