Arama sonuçları: *

1. fRoxy0

Kulaklığın sürücüsü çok fazla CPU kullanıyor.

Speedlink Orios kulaklığım var Driver'ını kendi sitesinden indirdim. PC'de bir yavaşlama yok. Ama CPU'yu sağlam yiyor.
  2. fRoxy0

Windows 10 da eski fotoğraf görüntüleyici yüklenmiyor.

İnternette'te verilen kodlar .reg dosyalarını yaptım yine olmadı ne yapabilirim ?
  3. fRoxy0

Windows 10 Fotoğraf görüntülüyeci yüklenmiyor.

Başka bir forumda Ogtorenks nickli bir arkadaşın windows 10 mod lu isosunu kullanıyorum her şey çok iyi ancak fotoğraf görüntüleyici ne yaptıysam yükelyemedim. https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-10da-windows-fotograf-goeruentueleyicisini-etkinlestirmek.352951/ Bu işlemleleride...
  4. fRoxy0

PC den hiçbir şekilde ses alamıyorum.

durum bu bütün driverları kurdum ama düzelmiyor ne yapabilirim yeni format attım.?
  5. fRoxy0

Sistemim stabil mi ?

Windows 8.1 Pro Embedded İşletim sistemine sahibim. İntelP E2180 2.55Ghz Ram : 3GB Harddisk : 1tb 7200rpm Ekran.K:Nvidia 9500GT
  6. fRoxy0

Uyku moduna alınca fanlar durmuyor.

Bilgisayarı uyku moduna alınca fanların ve herşeyin durması gerikirken benim pc de fanlar dahil her şey çalışıyor eski mini pc m de daha güncel bir pc di (buna göre)2012 falan onda yaptığım zaman her şey duruyor fan falan kendinin durduruyor mouse veya klavye ile herhangi bir hareket yaptığımda...
Geri