Arama sonuçları: *

1. ALFAomer

Windows 11 insider programına katılmak mantıklımı sorun yaşar mıyım

windows 11 insider programına katılıp yeni günncellemeleri erkenden almak istiyorum forumlarda net bir şey yazmıyor bu programa katılmalı mıyım sorun yaşar mıyım mavi ekran donma kasma gibi sorunlar
  2. ALFAomer

Windows 11 pro keyden windows 11 home etkinleştirme

Merhaba 1 senedir windows 11 pro kullanıyorum sağlam lisanstan key olarak almıştım bugün windows 11 home geçiş yaptım format atmadan önce windows 11 pro key ile alakalı olan ürün anahtarlarını kaldırmıştım windows 11 home geçiş yaptım saglam lisansta ki key win11 homede otamatik aktif oldu...
  3. ALFAomer

windows 11 otamatik indiriliyor yardım

merhaba windows 10 kullanıyorum güncellemelerimi yaptım windows 11 de yaptığım gibi windows insider ayarını açtım sonrasında windows 11 yüklemeye başladı iptal edemiyorum ben bu ayarın grafik iyileştirmeleri yaptığını sanıyordum lütfen yardım 2. kez baştan format atmak istemiyorum
  4. ALFAomer

Telefonda windows bağlantısı tehlike algilandi hatası

Merhaba konuyu yanlış açmış olabilirim PlayStation storden güncelleştirmeleri otomatik yaptım bu uygulama güncelleme yapılırken tehlike algılandı gibi bir hata verdi ben yüklemeye devam ettim sorun yaratmiyacagini düşünmedim tehlike algılandı ibaresi gitmiyor virüs bulaşmış olabilir mi...
Geri