Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Bilgisayarda bastığım tuşlar fonksiyon olarak algılanıyor

Örneğin W tuşuna basarsam windows paneli açılıyor. TAB tuşu windows ve tab olarak algılanìor veya S tuşuna bassam ana ekrana atıyor. Ne yapabilirim acaba ? Bilgisayar düzgün kullanılmıyor.
  2. Dolar Bey

Windows 11 nasıl indiricem ?

Arkadaşlar sa Benim pc şuanda Windows 10 pro ama ben Windows 11 kurmak istiyorum. Rehber veya kurulum bir şeyi varmı ? Veya indirmelinki varsa kendim kurarım.
  3. Dolar Bey

Yeniden başlatmanın kısayol tuşu varmı ?

Acilen lazım bana klavyeden belirli tuşlara basarak yeniden başlatabiliyormuyuz çok acil lazım.
  4. Dolar Bey

Disney+ kaydolma sitesine girilmiyor

Baktım Türkiye'de yok bende Vpn açtım öyle oluyordu ama kaydolma sitesine girerken siyah ekranda kaldı ne yapam gerek
  5. Dolar Bey

Windows'u Etkinleştir yazısı kaldırma (Rehber gibi)

Birçoğunuzu rahatsız ettiğini düşünüyorum o sağ alttaki yazıyı Sizlere bunu nasıl kaldıracağımızı göstereceğim çok basit Adım 1:Windows tuşuna basıp CMD yazıyoruz sonra sağ tıklayıp Yönetici Olarak Çalıştır'a basıyoruz Adım 2:Hiçbirşey yapmadan direk "bcdedit -set TESTSIGNING OFF" yazıyoruz...
  6. Dolar Bey

Origin yüklerken hata oluşuyor

Böyle bi hata veriyor napiyim ?
  7. Dolar Bey

Ekranımın üstündeki şey nasıl gidecek acıl uyuyacam daha

Arkadaşlar ekte var fotosu google üst tarafa sabitlemiş kapatma şeysini bulamadım nasıl kapatacam ?
  8. Dolar Bey

Monster Notebook bios tuşu

Araştırdım biraz f2 ye basınca açılıyormuş ama olmadı model abra a7 V8.1
  9. Dolar Bey

Windows 10 açılış sesi

Arkadaşlar benim pc de açılış sesi windows 7 ninki bu bana bu geliyor neden acaba bi ayarla oynamadım
Geri