Arama sonuçları: *

1. AhmetN

Son 5 dakikayı kaydeden Ekran Kayıt Uygulaması

Oyunlarda güzel anları yakalamak ve destek ekibine şikayet etmek için son 5 dakikayı kaydeden uygulama arıyorum Xbox game bar da varmış sanırım öyle bir ayar ama bulamadım
  2. AhmetN

Windows 10 Kuramıyorum

W10 kuruyordum medya aracısı ile USB'ye yazarak. BİOS'tan denedim dosyalarımın silineceği uyarısı verdi. Direkt medya aracısında bu cihazı yükselt ile denedim bu sefer de Windows 10 yüklemesi başarısız hatası verdi. Ne yapmalıyım?
  3. AhmetN

Sorunsuz W10 Yükleme

Kullandığım işletim sistemi W8.1 ama ben W10'a geçmek istiyorum. Bir süredir bunu deniyordum ama birçok kez hata aldım ve her seferinde dosyalarımı silmek zorunda kaldım. Bu sefer artık kalıcı olarak W10 geçmek istiyorum. Nasıl yaparsam sıkıntısız sorunusuz ve en önemlisi dosya kaybı yaşamadan...
  4. AhmetN

W11 Kurarken Bu Ekranda Kaldı!

Bu ekranda kaldı, ne yapmalıyım? Yeniden başlatayım mı? En az yarım saattir böyle.
  5. AhmetN

Windows 11 Kurarken Hata Veriyor

Windows 11 ilk yüklerken bütün indirmeler vs, tamamlandığında masaüstü açılması gerekirken siyah ekran geldi, hiçbir şey kontrol edemiyordum ve laptopun alttaki ışıkları yanıp sönmüyordu (eğer yanıp sönüyorsa işler yolunda demek). Sonra kapatıp tekrar açtığımda ise W11 logosu ve yükleme işareti...
  6. AhmetN

W11 Kurarken Bu Ekran Çıkması Doğru Mu?

Windows 11 aşığıyım bana yapmam gerekenleri anlattı. Ben de yaptım kuruluma geçtim ama bu ekranda W10 diyor ve en başından beri W10 diyor. Yanlış bir şey mi yaptım? Eski sistemlere W11 kuranlarda da böyle mi oldu? Cevaplarsanız sevinirim.
  7. AhmetN

Windows 8.1 Windows 10 yapma ?

Uzun zamandır 8.1 kullanıyorum ve gayet memnunum. Aslında 10'a geçme niyetim yok değil ama çok alıştım. Acaba Windows 10 gibi görünmesini sağlayabilir miyim? Sağlarsam nasıl yapabilirim?
  8. AhmetN

Windows 10 Arayüzünü Değiştirme

Arayüzünü değiştirmek istiyorum. Mesela sekmeler değişsin dosya gezgini farklılaşsın. Windows 10 adeta farklı bir sürüm gibi olsun istiyorum, bu mümkün mü? Bu temadan sıkıldım. Neredeyse her gün farklı temalar kullanıyorum ama nafile.
  9. AhmetN

Windows 10 Kurulumu Hatası

Dün geceden beri deniyorum ama bir türlü kuramıyorum. Ya klavye hatası veriyor ya da masaüstü açılınca 10-15 dakika sonra ekran kilitleniyor. Ama Win 8.1 kurarken hiçbişr şey olmuyor. Acaba USB 'de mi sıkııntı var. Nasıl kurmalıyım? İnternetten bir kaç lişi daha bu sorunu yaşamış hepsine win...
Geri