Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

Dosya Uzantısı Bozuldu

arkadaşın bilgisayarında uzantısı olmayan bir klasörü yanlışlıkla birlikte aç diyerek not defteri yaptık. ancak uzantısı olmayan dosyalar artık not defteri olarak açılıyor. bunu nasıl düzelticez. mp3 dosyalarının artık not defteriyle açılması gibi düşünün. m mp3 yerine uzantısı olmayan dosya bu.
  2. lerensavasl

Sildiğim txt Dosyasını Nasıl Geri Getiririm?

Bir kaç hafta önce bir txt dosyası silmiştim. Şuanda o bana lazım. Nasıl getiririm? YouTube'dan videolar izliyorum ama size de bir sorayım dedim.
  3. lerensavasl

PowerPoint Sunumum Açılmıyor

Arkadaşlar iyi günler. Bİlgisayarda PowerPoint yüklü değil, internet üzerinden Microsoft hesabı kullanarak yaptım. Daha sonra bu sunuyu bilgisayarıma dosya olarak indirim ve uzantısı .pptx . Dosyayı açmaya çalıştığımda Cool File Viewer diye bir uygulama kullanarak açmaya çalışıyor ancak, açmak...
  4. lerensavasl

Windows Güvenlik Duvarı Kapatmalı mıyım?

Arkadaşlar ping problemi yaşadığım için Riot'a bilet attım. Güvenlik Duvarını kapatmamı söylediler. Güvenlik Duvarını kapatıp yerine Kaspersky gibi bir antivirüs programı kursam ne olur? Sizce kapatmalı mıyım? Önerir misiniz? Bahsettiğim bilet görselde;
  5. lerensavasl

Windows 10 Education'dan Başka Sürüme Geçmek

Arkadaşlar iyi günler. Bilgisayarımda Windows 10 Education versiyonunu kullanıyorum. Windows 10 Home'dan Pro'ya ücretsiz deneme sürümünü yükseltme kodları olduğu gibi Education'dan da Home veya Pro için yükseltme kodları var mı? Windows'u aktifleştirmek değil, sürümünü değiştirmek amacım.
  6. lerensavasl

Windows 10 Home SL Tek Kullanımlık Key

İyi günler. Bilgisayarım servisten geldi. Denemek amaçlı Windows 10 Home Single Language kurmuşlar ancak etkin değil. 10-15TL'ye satılan tek kullanımlık etkinleştirme anahtarlarından kullanmak istiyorum ancak hiçbir yerde bulamadım. Güvenilir bir link verebilir misiniz?
Geri