Arama sonuçları: *

1. marilyn

yardım silmek istediğim dosya yönetici izni var diyor ve sildirtmiyor

iso dosyası indiren bi sürüm düşürme aracı indirmiştim o aracın dosyası ve 3-4 kere tekrar denedim dosya boyutu 20 gb oldu silemiyorumda nasıl silebilirim format atmaya üşeniyorum
  2. marilyn

siteye giriyorum güvenlik hatası diyor başka bir siteye atıyor

googleye giriyorum güvenlik sorunu diyor gelişmişten devam et e basıyorum başka bi şey açılıyor nasıl eski haline getiririm 1623434768 rst host ile host temizledim ama düzelmedi
  3. marilyn

msvcp140d.dll hatası

bu dll yi system 32 ve syswow64 e atıyorum bu seferde 0xc000007b hatası alıyorum bu hangi visualden kaynaklanıyor
  4. marilyn

windows u silemiyorum

ssd de windows kurulu ve gelen güncelleme ile windows başlatılamıyor silmeye çalışıyorum olmuyor format atmaya çalışıyorum atılmıyor başka windows kurulu falan filan diyor ve attırtmıyor kafayı yemek üzereyim disk yöneticisindende silinmiyor kaldı öyle ssd içindeki fotoğrafları siliyorum geri...
  5. marilyn

windows modlamayla ilgili bir yazılım vardı onun adı neydi söyleyebilirmisiniz

1 den fazla olabilir forumda birisi söylemiştide geçmiş bildirimlerden bakamıyorum yardım edebilirmisiniz (windows modlamak için bir yazılım )
  6. marilyn

windows 10 kurucam ama flash belleğim yok

satın aldığım 120 gb ssd geldi windows kuracağım ama flash belleğim yok ben kasama takıp window üzerinden ona kurabilirmiyim kurabilirsem nasıl kurucam teşekkürler 1605792700 not: konuyu paylaşacağım bir yer bulamadım burada paylaştım yanlış ise kusra bakmayın
Top Bottom