Arama sonuçları: *

1. Bol Tereyağlı İskender

Acil Windowsu başka diske taşıma

C diskinde yani ssd'de windows 11 var, ben bunu D diskine yani HDD'ye aktarmak istiyorum Ama hdd'deki verilerin dosyaların oyunların gitmesini istemiyorum çünkü her şeyim o diskte. Yardımcı olana steamden oyun atabilirim
  2. Bol Tereyağlı İskender

Windowsu SSD'den HDD'ye

500gblık ssd ve 2tblık hddye sahibim, windows 11 kurulu ssd diskimdeki windowsu oyunların ve dosyalarımın bulunduğu hddye atmak istiyorum fakat dosyaların gitmesini istemiyorum, sanırım gayet anlaşılır anakart: msi b550m
  3. Bol Tereyağlı İskender

Windows 11 performans düşürür mü

Windows 10 pro'dan 11 geçmeyi düşünüyorum, anakartım destekler mi, geçersem oyun-render gibi aktivitelerde performans düşüşü yaşar mıyım? Sistem: Asus dual 3070 Msi b550m pro vdh wifi 16gb 3600mhz R7 3700x
  4. Bol Tereyağlı İskender

Windows'u nasıl sıfırlamalıyım

Critical Process died mavi ekran hatası alıyordum, dosyaları saklayarak format atacağım, format kısmında bilgisayarı onarın'ı mı seçeyim yoksa dosyaları saklayarak windowsu yeniden kur'u mu? RESİMDE MEVCUT.
  5. Bol Tereyağlı İskender

Dosyaları saklayarak format atma

Bir format usbsi hazırladım son kısma kadar geldim, bilgisayar mavi ekran verdiğinden format atıyorum, bu bilgisayarı onar seçeneğini mi kullanayım yoksa format ile görseldeki yerlere mi gideyim gidersem görseldeki hangisine girmem gerek? Dosyalarımı, ayarları saklamak istiyorum hepsini
Top Bottom