Arama sonuçları: *

1. atachu

bir ses kaydını bir videoya nasıl ekleyebilirim ?

arkadaşlar bir proje için bir video çektik ama ses yankılı oludğundan röportaj yaptığımız kişinin önüne bir başka telefondan ses kaydı açtık. şimdi bu ses kaydıyla bu videoyu nasıl birleştirebilirim ?
  2. atachu

win 10 educationdan pro ya nasıl geçeceğiz ?

arkadaşlar arkadşımda win10 pro anahtarı var ama bilgisayarcı gidip education kurmuş çocuk etkinleştiremiyor. windowsun sitesinden vs format ATMADAN pro ya yükseltme şansımız var mı ? yükselttikten sonra etkinleştireceğiz 1612273729 acil yardım lazım arkadaşlar
  3. atachu

qbittorrent'te indirme bitince kendini kapatma var mı ?

korsana destek yok emek hırsızısın diye ağlayacak arkadaşlar önden torrentin korsan oyun için olmadığını söyleyerek soruma geçeyim. bittorrent ve utorrent te indirme bitince kendini kapatma özelliği var ama malesef qbittorrentin menülerinde öyle bir şey bulamadım. qbittorrentte böyle bir özellik...
  4. atachu

önerdiğiniz antivirüs programı

arkadaşlar kendimi bildim bileli antivirüs kullanmam ve bugüne kadar hiç virüs girmedi pc ye. genede güvenceye almak istiyorum kendimi, şöyle genel bi taratayım sistemi akarı kokarı varmı diye. hangi programı önerirsiniz ? şöyle incik cıncık etsin bi tarasın sistemi tek tuşla 1607030642...
  5. atachu

otomatik pc kapatma programı

arkadaşlar steamden fln oyun indiriyorum oyun 3 saate iniyor 5 saat pc boş açık kalıyor eskiden bir tane kullanıyordum gayet memnundum ama bildiğiniz iyi bir tane varsa söylerseniz sevinirim
Top Bottom