Arama sonuçları: *

1. MR Glemsi

Microsoft Edge güncelleme sonrası renk bozukluğu

Arakdaşlar daha yeni güncelledim sanırım bu sefer büyük bir güncelleme geldi daha sonra bazı renkler soluklaştı kırmızı renkler pembemsi hale geldi bunun gibi bazı renkler değişti çok kötü oldu bunu nasıl düzelte bilirim? örnek olarak bırakıyorum
  2. MR Glemsi

Spotify karaoke özelliği kayboldu

normalde burda microfon vardı tıklayınca şarkı sözleri geliyordu daha bu sabah şimdi gitmiş sizdede gitti mi sorun bende mi yoksa?
  3. MR Glemsi

Hangi Windows 7 sürümünü seçmeliyim ve orjinal iso nerden bulabilirim

Sistemim Ekran kartı: Amd hd 7600m series 2 gb ve intel hd 4000 İşlemci: intel core i5 3210m ram: 6gb(yakında 12 yapmayı düşünüyorum) 120 gb ssd ve 2 tb hard disk var
  4. MR Glemsi

Waterfox XML ayrıştırma sorunu

Türkçe dil desteği yoktu.Bende bi umut eklentilerden türkçe dil paketini kurdum.Kapatıp açında böyle oluyor tarayıcıya giremiyorum şuan.Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. MR Glemsi

Windows 10 lite güvenilir mi?

Bazı konuların altında eski bilgisayarı olanlar için W10 lite ve süperlite tarzı işletim sistemi önerisi yapılıyor.Lite ve Süperlite nedir.Güvenilir mi?
  6. MR Glemsi

ts3 ram kullanımı açısından discorddan iyi mi?

Arkadaşlar 6 gb ram var valorant gibi oyunlarda yetmiyor discord vs açık olunca ts3 e geçsem daha iyi olur mu ram kullanım değleeri nasıl ?
  7. MR Glemsi

Windows 7 usb sorunua

anakarta bağlı usbler çalışmıyor
  8. MR Glemsi

En iyi performanslı windows 7

arkadaşlar windows 10da fps sorunu yaşadım 8.1 de sorun yoktu ama artık ondada ufak problemler yaşamya başladım windows 7 ye geçmeyi düşünüyorum oyun oynuyorum hangi windows 7 yi seçmeliyim
  9. MR Glemsi

Windows Sürümü

arkadaşlar normalde benim windows 10 yeni sürümlerinde fps çok düşük olur ve pencereli tam ekranda 20 fpse sabitlenir ama 1507 sürümünde böyle olmuyordu ama sonra laptopun ekran kartı yandı yine aynısından taktık busefer 1507 de değil 8.1 de düzgün çalışıyor resimde taplam bellek 5578 ama bu iki...
Geri