Arama sonuçları: *

1. eminn_

rufüs 3.21 nasıl kullanılıyor windows 11 disk hazırlama

normalde böyle bi ekran gelmezdi şuan böyle bi ekran geldi hangileri seçili olmalı hangileri olmamalı ?
  2. eminn_

sürekli mavi ekran alıyorum (minidump anlayan varsa ekledim)

https://www.dosya.tc/server35/ua9gfl/121621-14000-01.dmp.html https://www.dosya.tc/server35/ua9gfl/121621-15734-01.dmp.html
  3. eminn_

gmail telefonu değişmeme rağmen şifre değişirken eski telefona kod gidiyor

gmail hesabının eski telini kaldırıp yeni telefon ekledim fakat herşeye rağmen eski telefona kod gidiyor güvenliktan bakınca benim numaram gözüküyor ama şifre değişirken yine eski telefondan doğrulama istiyor
  4. eminn_

Valorant için hangi Windows sürümünü tercih etmeliyim?

Windows 11 hala yeterince iyi değil diyenler var ve kasma drop gibi sorunlar yaşıyorum Windows 10'a geçersem düzelir mi bazıları da Windows 11 10'a göre FPS de daha artışlı diyor ne yapmalım hangisini tercih etmeliyim?
  5. eminn_

W11 VAN9001 valorant sorunu çözüldü!

Secure Boot ve TPM'si açık olmasına rağmen giremeyen arkadaşlar sorunu bu şekilde çözdüm paylaştığım herkes çözmüş çözemeyen varsa yardımcı olmak için paylaşıyorum.
  6. eminn_

windows 11 tpm2 hatası

tpm yi yeniledim biostan tpm açık secure boot da açık windows 11 çıktığından beri bu hatayı alıyorum sil yükle yaptım format attım 0 dan kurdum yükselttim naptıysam olmadı b450m s2h ana kartım ne yapmam gerek
  7. eminn_

Windows 11 Valorant sorunu

Bu sorunu nasıl çözebilirim
  8. eminn_

pencereyi yana kaydıramama sorunu

windows penceresi ya da opera ne olursa olsun windows ekranında tam ekrandan çıkarken sağa sola oynatamıyorum 1 simgesi çıkıyor ya tam ekranda kalmak zorunda yada tam ekrandan çıktığı yerde kalmak zorunda bu ne biçim bi bugdur lütfen yardım
  9. eminn_

tamamen ücretsiz en iyi antivirüs programı

tamamen ücretsiz olan 1 ay 2 ay falan değil tamamen ücretsiz en iyi anti virüs programı hangisidir ?
  10. eminn_

tamamen ücretsiz en iyi antivirüs programı ?

tamamen ücretsiz en iyi en güvenilir antivirüs programı linki atabilir misiniz ?
  11. eminn_

Youtube kanalım için program

1080p60fps video kaydeden program isimleri söyleyebilir misiniz ücretli ve ücretsiz fark etmez fakat yanına not ile ücretli ücretsiz diye belirtmenizi rica ediyorum. Valorant için kullanacağım progrmaı bu yüzden oyun içi sesleri ve takım sohbetinide kayıta alması gerek mesela obs alıyor
  12. eminn_

Windows 11 indirmeli miyim ?

indirme ve kurma şansım var internette forumu paylaşılmış yapsam sorun olur mu güvenlik açığı tam olmaması falan filan diyorlar doğrumu ne yapmalıyım ?
  13. eminn_

obs de delay nasıl açılır ?

yayın gecikmesi nereden nasıl açılır her yeri her adla aradım bir türlü bulamıyorum
  14. eminn_

bu çalışanlar nedir ?

bunlar nedir virüs vs olabilir mi?
  15. eminn_

Opera'da IDM Kullanılır mı?

idm kullanılırsa nasıl kullanılır ? Internet Download Manager
  16. eminn_

format attım 50 100 fps düştü

tüm driverleri kurdum ekran kartı driverini de kurdum en az 180 fps aldığım valorant da alıştırmada 80 120 lerde geziyor anlık gerektiği yerlere çıkıp düşüyor sebep nedir nasıl düzeltilir tahmin ettiğim bir şey var msı afterburner oyunda fps in üstünde memory yani ramın 1000 mhz de çalıştığını...
  17. eminn_

obs ekran siyah kalıyor

birçok çözümü uyguladım sonunda masa üstü geldi yayına fakat valorant a girdiğim zaman yayın siyaha dönüyor sebebi nedir ?
  18. eminn_

twitch bar nasıl eklenir ?

düzenli yayın açmayı planlıyorum ama yayında üst tarafa var nasıl ekleyeceğimi bir türlü bulamadım yüzde olarak sayan twitch bar açma sebebimi yazılan örnek b460m a pro ana kart alacağım açıklamaya ücret ise 750 tl şuan aldığım donate 20 tl amacıma ulaşmam için gereken yüzdelik şu kadar vs...
  19. eminn_

valorant da 20 fps alıyorum imzamdaki sistemle

ekran kartı menüde bile 70 den aşşağı inmiyor bu fps normal değil ne yapmam gerek 1620065451 i5 10400f, Adata Gammix D30 XPG (8X2) 16GB 3200 MHZ CL16, MSI B460-A PRO, Samsung 970 EVO MZ-V7E500BW, XPG PYLON 550 WATT +80, MSI Mag Forge 100M, hd6870; AOC 23.8'' 24G2U 144Hz 1ms ramın birini...
  20. eminn_

windows saçmalıyor bu programlar nedir

aşağıdaki gördüğünüz 3 program yüzde 100 kullanım ve çok fazla kullanım kırmızı işaret ile uyarı beriyor oyundayken fps ler 50 80 e düşüyor windows yavaşlıyor bunlar nedir ne yapmam gerek ? çözüm soruyorum lütfen direk format demeyin ss de yakalayamadım sorunlu olan programlar; antimalware...
Top Bottom