Arama sonuçları: *

1. Emre123a

Sisteminizin Windows 11 uyumluluğunu denetleme

Microsoft'un sitesindeki aracı kullanarak deneyebilirsiniz (11 üzerinden yapınca sorun çıkıyor) https://aka.ms/GetPCHealthCheckApp Açıklanan sistem gereksinimleri (internetsiz kurulmuyor) İşlemci 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı, 2 veya daha fazla çekirdekli, uyumlu bir 64 bit işlemci ya...
  2. Emre123a

İşlemcinizin kaç "çeki çeki" olduğunu öğrenme

(Bu olay için windows 10 2004 sürümünde olmalıdır) Başlat menüsünden ayarlara giriyoruz Sistem bölümüne geçiyoruz soldan en alttan hakkında bölümüne giriyoruz işte burda yönlendirdiği adres işlemcinizin kaç çeki çeki ye sahip olduğunu öğrenin - Bing
  3. Emre123a

Grub Önyükleyiciyi Silme

Sisteme windowsun yanında ubuntu kurmuştum hevesim geçince o bölümü windowsdan silip biosda windows boot manageri başa almıştım sorun olmuyordu ama usb den başlatmaya çalışınca grub şeysi geliyor yine onu nasıl silebilirim. İnternetteki çözümler hep diski silmekle alakalı ben @Linux u sildim...
  4. Emre123a

Eski sisteme Windows 10 kurmak

Evdeki 10 yıllık core2 duo işlemci p5g41tm-lx anakart 4gb ddr3 Ati hd 4800 ekrankartı Bu sistemde 10 yıldır windows 7 çalışıyordu Win 10 da driver sorunu olur diye yükseltmiyorduk artık win7 de bazı şeyler çalışmamaya başlıyınca dün win10 a geçirdim hiçbir sıkıntı olmadı açılış kapanış akıcılık...
Geri