Arama sonuçları: *

1. Gerçek Walter White

Windows 10 Flash hazırlama

şu videoya bakarak kursam sıkıntı olur mu? Uefı ve rufus'u bilmiyorum zararlı mıdır?
  2. Gerçek Walter White

Windows 7 mi döneyim ssd mi alayım

Sistem; İ5 3230M işlemci HD 4000 ekran kartı 4gb Ram Pc çok yavaş açılıyor ve masa üstünde çok zorlanıyor boşta bile kalsa %30 ram kullanıyor win 7 mi dönmeliyim yoksa ssd mi almalıyım Ayrıca 250 gb ssd yeter mi ortalama bir insana göre bir tek oyun olarak fm cs falan olur yoksa
  3. Gerçek Walter White

Windows 7’ye nasıl geri dönülür

Selamlar win10 a geçtim uzun zaman önce ama pcimde ssd yok ve sistemimde iyi değil hali ile yavaş çalışıyor win7 ye nasıl döndürürüm? Geçeli 5 ay falan oldu
  4. Gerçek Walter White

windows 10'dan 7'ye geri dönüş nasıl yapılır

arkadaşlar videolara baktığımda 2 tane şey istiyorlar 10 gün geçmemesi windows old dosyası olması benim ikiside gitti bunlar haricinde tekrar dönme yolu var mı?
  5. Gerçek Walter White

bu videodan sistem güncellemesi yapılır mı ?

video bu arkadaşlar güvenli mi,doğru mu? bu videoyu izleyipte yapan arkadaş var mı ? birde windows 10 kaç gb
  6. Gerçek Walter White

windows 10'a nasıl geçilir.

windows 7'den 10 a nasıl geçilir? hiç bilmiyorum,arkadaş flash bellek falan diyor ama pek anlayamadım. sistemim; i5 3230 işlemci hd grafik 4000 4 gb ram 600 gb ssd mi var hdd mi bilmiyorum ama pc 10-15 snde açılıyor. başka bildiğim yok fabrikadan aldık pcyi benim haberim olunamdan alındı :D
  7. Gerçek Walter White

windows 7 den 10 a geçersem neler değişir

arkdaşlar az önce paylaşmıstım ama tutmadıgı için tekrar paylaşıyorum benim için önemli windows 7 den 10 a geçersem neler değişir,değişmeli miyim ? sistemim i5 3230 hd grafik 4000 4 gb ram
  8. Gerçek Walter White

bilgisayarımı windows 10 a geçirsem ne değişir

şunda windows 7 kullanıyorum bilgisayarımda ne değişir neleri değiştirir sistem i5 3230 hd grafik 4000
Top Bottom