Arama sonuçları: *

1. dolaroldu8tl

Yeni SSD'ye Geçtiğimde Windows Lisansım Gider Mi?

2022'de PTT'den 5 liraya Windows 10 etkinleştirip Windows 11'e güncellemiştim o zamandan beri aynı lisansı kullanıyorum yeni SSD'yi taktığımda Windows'u kurduğumda lisanslı olması gerekiyor bildiğim kadarıyla anakarta işlendiği için Windows Lisansı. Daha önceki SSD'im yandığında içinde Windows...
  2. dolaroldu8tl

Windows Update ile Windows 11 geçince driverlar silinir mi?

Windows 11'e geçersem sürücülerde sıkıntı çıkar mı çünkü PC'yi ilk topladığımda ekran kartı sürücüleri kurulurken siyah ekran veriyordu W11. Ben de alışkın olduğumdan ve daha kararlı olduğundan W10 kurdum. 2025'e kadar W10la devam mı edeyim yoksa W11'e geçeyim mi geçersem sürücüleri baştan...
  3. dolaroldu8tl

Windows 10 İçin Kastırmayan Oyun Kayıt Programı

Sistemim : Intel Celeron N3350 2 GB DDR3L RAM 500 GB HDD HD 500 Grafik Kartı Xbox Game Bar Minecraft ekran kaydı alırken kastırır mı?
  4. dolaroldu8tl

Çıkan en berbat Windows!

Windows 10 olarak anılan HDD ve RAM katili olan hala daha Beta'da olan berbat bir işletim sistemi. Her ay saçma sapan güncellemelerle sistem yavaşlatır. HDD ile çalışamaz bile! 2 GB Ram'li sistemlere şaka gibi kurulu olarak gelir. Aşırı köşeli mide bulandırıcı bir tasarımı vardır. Stabilizasyon...
Top Bottom