Arama sonuçları: *

1. KendineMüzisyen

W11 geçtikten sonra Fifa 23 açılmıyor

Bu gün yanlışlıkla W11 geçtim :D Az önce Fifa 23 açmayı denedim ve açılmadı. Güvenli ön yükleme yapılamadı diyor. Çözümü var mıdır?
  2. KendineMüzisyen

Yeni laptop yazılım ekranı açılıyor

Arkadaşım laptop aldı. İlk kez açtı ve bu görüntüyle karşılaştı. ESC basıyor ama bir şey olmuyor. Ne yapması lazım burada? 1686572571 @Kürşat Kütükçü
  3. KendineMüzisyen

W11 yükseltmeli miyim?

Güncelleme geldi, yaptım. W11'e yükseltmeyi önerdi pc. Şu anlık reddettim ama şu an kullanılır mı? Bekleyeyim mi?
  4. KendineMüzisyen

Office programları indirebileceğim güvenli site önerir misiniz?

Bir kaç ay önce office paketi satın almıştım yaklaşık 30 TL'ye. Bu ürünün kurulum videosu vs. vardı. Key falan filan gerekliydi. Uğraşmamıştım ve bu gün word veya pp'de yazı yazamadığımı gördüm. Lisanssız olarak gözüküyor. Bunu çözebilir miyim yoksa en baştan paket alıp key vs. girmek mi lazım...
  5. KendineMüzisyen

Office programlarında yazı yazılmıyor yardım

Office programlarını açtığımda yazı yazılmıyor ürün lisanssız olarak gözüküyor. Çözümü var mıdır ? Not: İnternette satılan ucuz paketlerden.
  6. KendineMüzisyen

Bilgisayar açıldığında uçak motoru gibi çalıştıran uygulama

Bu uygulama 15.6 civarı ram kullanıyor. Ne işe yarıyor çözemedim. Bildiğiniz bilgisayarın anası ağlıyor. Virus vs. olabilir mi?
  7. KendineMüzisyen

önereceğiniz "Ücretsiz" antivirüs programı önerir misiniz?

antiviriüs programı önerir misiniz?
  8. KendineMüzisyen

yeni ssd alacağım orijinal olmayan w10 nası yüklicem açıklamayı okuyup yardım lütfen

arkadaşlar şu an ki ssd 120 gb az geldiği için yeni bir ssd almaya karar verdim 240 gb fakar w10 orjinal pahalı olduğu için crackli mi yoksa her ne deniyorsa adına nasıl indreceiğim nereden temin edeceğim yardım edin lütfen
Top Bottom