Arama sonuçları: *

1. Cook

Windows 10 Ekran Kartı Driveri 8.1 de çalışır mı?

Arkadaşlar gtx 1650superim ekran kartım var windows 8.1 pro yüklü ancak nvidia driver sitesinde windows 8.1 sürümü yok windows 10 indirsem herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
  2. Cook

Windows 8.1 Driver Yok

Arkadaşlar GTX 1650 Super Ekran kartım var windows 8.1 pro indirdim ancak nvidia sitesinde windows 8.1 sürümüne uygun driver yok ?
  3. Cook

UEFİ yada MBR Kurulum

Arkadaşlar windows 10 kurarken boot menüsünden yanlışlıkla MBR olarak kurdum fps kaybı yaşıyorum acaba mbr ile mi ilgili ? İlgiliyse tekrar UEFİ kurulum yapıcam :D
  4. Cook

Windows 7 Aero Sorunu

Windows 7 de kişileştirden bir kere aero yu seçtim sonra Temele aldım şimdi aeroya aldığımda yinede temel görünümünde kalıyor yardım edebilir misiniz ?
  5. Cook

Windows 7 Kırılma Sorunu

İyi akşamlar bilgisayarım windows 10 du ekranda kırılma vs. hiçbir şey yoktu ancak windows 7 yaptığımda chromeda vs. ana ekranda kırılmalar olduğunu farkettim sorun nedir acaba ?
  6. Cook

Windows 10 Mavi Ekran Hatası

İyi günler windows 10 bilgisayarımda mavi ekran hatası alıyorum acaba bu yazılımla ilgili bir hatamı yoksa donanımla mı ilgilidir ? Bilgisayarı daha yeni topladım 2 ay oldu şu an ilk kez mavi ekran verdi .
Top Bottom