Arama sonuçları: *

1. MertStnl

Windows 11 Dil Değiştirdikten Sonra Menüler Bozuldu

Windows 11 Dilimi Türkçe'den İngilizce'ye çevirdim. Fakat sonrasında menülerde anlamsız yazılar yazmaya, bazı ayarları yapamamaya başladım. ekte de göründüğü gibi. en kötüsü de dil menüsüne giremiyorum. tekrardan türkçe yapamıyorum.
  2. MertStnl

Windows 11 TUR Yazısı Nasıl Kaldırılır?

Windows 11 bilgisayarımda sağ altta TUR yazısı çıktı. Forumlardan nasıl kaldıracağıma baktığımda sadece Windows 10 hakkında çözümler gördüm. Nasıl kaldırabilirim yazıyı?
  3. MertStnl

Güncelleştir ve Yeniden Başlat-Kapat Gitmiyor

Dün bilgisayarıma güncelleme geldi ve yaptım. Sonrasında "Güncelleştir ve yeniden başlat" tuşuna bastım ve bekledim. Fakat herhangi bir güncelleme yapmadı. Normal bir şekilde yeniden başlattı ve "Güncelleştir ve yeniden başlat" seçeneği gitmedi. Ayrıca güncelleme sonrası "Lütfen Bekleyin"...
  4. MertStnl

Windows 10 Insider Güncellemesi

Yeni gelen Insider sürümünü kurdum ve bilgisayarım çok yavaşladı. 17 saniyede açılırken şu an 1 dakikada anca açılıyor. Hoş geldiniz yazısında 30 saniyeye yakın kalıyor. Güncellemeyi yapanlara sorum: Sizde de böyle bir yavaşlama var mı? Ayrıca bu sürümü kaldırmamın bir yolu var mı?
  5. MertStnl

Windows 10 Koyu Mod Sorunu

Öncelikle konuyu yanlış kategoride açtıysam kusura bakmayın. Soruma gelirsek: Kişiselleştirme ayarlarından Koyu Mod'a aldım fakat dosya gezgininde kenar çizgileri beyaz ve kötü bir görüntü oluşuyor. Aynı şekilde sağ tık yaptığımda da öyle oluyor. Bu şekilde. Nasıl çözerim?
  6. MertStnl

Bu Uygulama Bilgisayarınızda Çalışamıyor Hatası

Bilgisayarıma format attım. Sonrasında ekran kartı driverlarımı indirirken bu uygulama cihazınızda çalışamıyor hatası alıyorum.
  7. MertStnl

Opera GX Açtığımda En Son Sekme Açılıyor

Opera GX kullanıyorum. Tarayıcıyı açtığımda hep en son baktığım sekme açık oluyor. Ben Chrome'daki gibi hızlı erişim kısmının açılmasını istiyorum. Ayarlarda bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim.
  8. MertStnl

Pes 2019 İkonda Yönetici Simgesi

Arkadaşlar Pes 2019 indirdim. İkonda Yönetici simgesi var. Kaldırmanın yolu var mı? Şahsen Kısayol okunu bile kaldırdım gözüme hoş gözükmediği için. Bahsettiğim simge bu. Şimdiden teşekkür ederim.
  9. MertStnl

Windows 10 Eski Sürüme Geçme

Arkadaşlar Windows 10'um 2004 sürümünde. 1909 sürümüne geçmek istiyorum. Veri kaybetmeden yapmam mümkün mü?
  10. MertStnl

Windows 10 Kurulmama

Arkadaşlar bilgisayarıma windows 10 kurmaya karar verdim usb diskimi oluşturdum bilgisayarımı yeniden başlattım ve boot menüsünden usb diskimi seçtim https://imgyukle.com/i/Qulf4y Böyle kaldı yanıp sönüyor sürekli ne yapmam gerekli?
Geri