Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Windows 11 temiz kurulum yaparken siyah ekranda kalıyor

Merhaba, sıfırdan bir sistem topladım ve bu sisteme ilk kez bir işletim sistemi kurulacak, dün birçok şey denedim. Önce Windows 11 ISO dosyasını indirip Rufus flash belleğe yazdırdım, bu şekilde denediğimde yükleme bir yere kadar ilerliyor sonra bilgisayarınız yeniden başlatılacak diyor ve...
  2. Arthur♛Morgan

Format Atarken Siyah Ekranda Kalmak

Windows 11 kullanıyorum sorun gider menüsünden bilgisayarı sıfırlamayı denedim bir müddet işlem yaptı ama ondan sonra siyah ekran kaldı şuan 20 dakikadır siyah ekranda bekliyorum ne yapmam lazım? Kapatıp açsam zarar verir miyim bilgisayara? Şimdiden teşekkürler
  3. Arthur♛Morgan

Görev Çubuğu Saydamlaştırma (WIN11)

Arkadaşlar dün epey uğraştım görev çubuğunu saydam yapmak için ama bir türlü olmadı. Yardımcı programlar denedim (translucenttb) yanılmıyorsam ismi buydu. Programı yüklüyorum gerekli ayarları yapıyorum ama hiçbir değişiklik olmuyor, bugün şirket bilgisayarında denedim (win10) gayet başarılı bir...
  4. Arthur♛Morgan

Windows 11 Pro Education Ürün Anahtarı

Arkadaşlar bilgisayarımda win11 pro education yüklü, şuanda windows etkin değil etkinleştirmek için ürün anahtarı almak istiyorum ama internette bulamadım, birde "education" olduğu için acaba başka bir key alsam sorun yaşar mıyım diye düşündüm ve kararsız kalıp key almadım. Sizin tavsiyeniz...
  5. Arthur♛Morgan

Windows Özelleştirmeleri

Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi windows'u nasıl özelleştirebilirim? Bazı video ve resimler de görmüştüm temayı değiştirip çok daha estetik bir görünüm veriyorlar (windows'un kendi temaları değil) bu bahsettiğim gibi görünümü değiştirip daha ilgi çekici windows'un klasik yapısından farklı...
Geri