oturum açarken sürekli microsoft hesabıma giriş yapmam gerekiyor tekrar tekrar onay kodu vs uğraşıyorum oldugum kullanıcının nasıl hem mailini degistirip hemde parola veya parolasız olacak şekilde klasik windows açılışı şeklinde ayarlayabilirim?
İnternetten laptopum için win 11 key satın alacağım çok ucuza satan siteler var bunlardan alıp kullansam ne gibi zararları vardır ?
Daha önce windows 10 için internetten bir kere böyle key alırsan anakartında kalır va gibi şeyler duyuyordum
Teşekkürler
Arkadaşlar selam
Geçen sene almış oldugum 'Lenovo LOQ' model rtx4060 ve r7 7840hs donanımlarına sahip laptobumu windows 10'dan 11'e yükseltmek istedigim için yükseltme aracı kurdum fakat görseldeki hatayı alıyorum konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
arkadaşlar geçen günlerde sipariş ettiğim monster laptopum geldi windowsm 10 pro sürümünü bigisayarıma kurdum hiçbir sıkıntı yok fakat okul hesabımı eklemeye çalıştığınmda cihaz yönetimi etkinleştirilemedi diyor ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım çözümü bilen biri varsa harika olur