Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Windows 11 kilit ekranı değişmiyor.

Eskiden kilit ekranı arka planı için "Windows Spot Işığı" seçiliydi ve bir sürü güzel, çeşitli doğa-hayvan fotoğrafları çıkıyordu kilit ekranında. Ancak son güncellemeden sonra kilit ekranı artık değişmiyor, default mavi arka planda kalıyor. Ayarlarda Windows Spot Işığı seçili olmasına rağmen...
  2. MeynnZenith

Format atarken hangi Boot Device'ı seçmeliyim?

Eski bir sisteme format atıyorum ama hangi boot device seçmeliyim bulamadım. SanDisk USB belleğe MBR olarak kurulum yaptım Rufus ile. Aşağıdakilerden hangisini seçmeliyim?
  3. MeynnZenith

W11 22H2 güncellemesi geldi ama yüklenemedi

Haftalardır bana da gelmesini bekliyordum ama bir türlü gelmiyordu 22H2 güncellemesi. Az önce Update'e geldi, güncellemeler kısmında "Windows 11, 22H2 güncellemesi için uygun." yazan bir güncelleme vardı. "İndir ve Yükle"ye bastım, birkaç dakikalığına bilgisayardan kalktım ve geri geldiğimde...
  4. MeynnZenith

Windows 11 22H2 update'i hala gelmedi?!

Hala gelmedi bana. Kaç kere Windows Update'den denetleme yaptım, kaç kere güncelleme yaptım ama hiçbir şekilde 22H2 gelmiyor. Nasıl çözerim bu sorunu? Tek çarem Microsoft sitesinden elle indirmek mi? O şekilde yapsam sıkıntı olur mu?
  5. MeynnZenith

Windows 10 ISO dosyasını bulamıyorum?

Orijinal Microsoft sitesinde yok, sadece indirme aracı var. Bu nasıl iş? Yukarıdaki sonda yazan mavi yazıya tıklayınca sayfanın en aşağısına atıyor ama ISO falan yok. Nasıl bulabilirim ben bu ISO'yu...
  6. MeynnZenith

Eski Bilgisayara Windows 10 Kurmak

Kardeşim benim eski bilgisayarımı kullanıyor. Ekran kartı AMD Radeon HD 7700 Series, 250GB HDD'si ve 8GB RAM'i (single) var bilgisayarın. Hali hazırda Windows 10 kurulu ancak yıllardan beri hiç formatlanmadı ve ilk formatlayan da zaten büyük ihtimalle korsan Windows kurmuştu. Şu an hem çok...
  7. MeynnZenith

Bu kodlar ile Windows etkinleştirmem zararlı mıdır?

CMD ile Windows etkinleştirmek istiyorum. Aşağıdaki komutları kullanarak etkinleştirsem sorun olur mu? slmgr.vbs /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99 slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc slmgr.vbs /ato Bu kodlar bilgisayara zarar verir mi, performansı düşürür mü? Sürekli KMSpico ile ilgili şeyler...
  8. MeynnZenith

En güvenilir Windows 11 Home lisans keyleri

Format attım ve bilgisayarımı etkinleştirmem gerekiyor. Bunun için güvenilir bir yerden OEM key alabilir miyim? En güvenilir ve sorun çıkarmayacak OEM key satın alma sitesi nedir?
  9. MeynnZenith

Windows 11 yükseltmesinden sonra Realtek sürücüsü kayboldu

Windows 10 olarak aldığım sistemde Realtek kendiliğinden kurulu gelmişti. Windows 11'e yükselttikten sonra Realtek sürücüsü kayboldu ve kendi sitesinden falan bakınca da Windows 10 için destekli sürücüleri olduğunu ve o sürücülerin de eski olduğunu gördüm. Bunu nasıl çözebilirim? Realtek...
  10. MeynnZenith

Windows 11'de çok saçma bir bug var

Windows 11 kullanıyorum ve mouse imlecimi görev çubuğuna getirince belirli noktalarda internet, hoparlör isminin yazdığı alan beliriyor. Bunun çözümü var mıdır? Çok saçma bir hata :LOL: . (Sol altta imlecim çıkmamış ama orada imlecim de var ve gelen isim baloncuğuna bakın)
  11. MeynnZenith

Rufus ile Windows atanan USB belleği, normal belleğe geri dönüştürmek

Win11 yüklemek için Rufus ile içine Win11 attığım bir USB belleğim var. Bu bellekle artık işim kalmadı Windows için ama ayrı bir iş için lazım. Ben bu belleği nasıl eski normal USB'ye dönüştürürüm?
  12. MeynnZenith

Windows 11 mobil uygulama emülatörü şu anda mevcut mu?

Windows 11'de mobil uygulamaları açabileceğimiz bir uygulama olacaktı, şu anda mevcut mu? Adı nedir?
  13. MeynnZenith

Windows 11 nasıl etkinleştirilir?

Temiz kurulumla Win11 geçtim. Nasıl etkinleştirebilirim? Win10'u CMD ile etkinleştirmiştim, bunda da öyle bir yöntem var mıdır?
  14. MeynnZenith

Windows 11 nasıl yüklenir?

USB'den Windows 11 yükleyeceğim. Bu işlerde pek profesyonel olmadığım için bana bu yüklemeyi sağlam bir şekilde ve eksiksiz anlatabilecek bir video önerir misiniz? Link atarsanız sevinirim.
  15. MeynnZenith

Format atacağım, birkaç sorum var.

Windows 10 kullanıyorum. Format atacağım ama önce size birkaç şey sormak istiyorum. Formattan sonra Win10 mu yükleyeyim Win11 mi, hangisini önerirsiniz? Format attıktan sonra Win11'e geçersem, USB'ye attığım Win10'daki birkaç dosyayı (resim, metin belgesi vb.) Win11'de açabilir miyim? Win11'e...
  16. MeynnZenith

Microsoft Store görünümü mü değişti?

Bende bir sorun yoksa sanırım Microsoft Store görünümü değişmiş. Bence çok iyi olmuş.
  17. MeynnZenith

Windows Update güncellemeyi yapamıyor!

Dün gece, gün içerisinde gelen güncellemeyi yapıp, PC'yi kapatayım dedim. Güncelleme olurken de odada değildim. Geri geldiğimde PC masa üstü ekranındaydı, ben de yanlışlıkla "güncelle ve kapat" yerine "güncelle ve yeniden başlat"a tıkladığımı düşündüm. Bu sabah aynı güncelleme yine PC açtığımda...
  18. MeynnZenith

Windows 11 geçmeden önce ufak birkaç sorum var.

TPM 2.0 özelliğini BIOS ile aktif ettim, diğer tüm donanımlarım da minimum gereksinimleri karşılıyor. Windows 11'e geçeceğim. Ancak PC'de önemli dosyalarım olduğu için en azından şimdilik, temiz kurulum yerine Windows Update ile geçeceğim. Bu şekilde geçersem ne kadar sık ve ne gibi sorunlar ile...
  19. MeynnZenith

Sistemim minimum gereksinimleri karşılamıyor, nasıl Win11'e geçebilirim?

Win11 güncellemesi için bu sorunu nasıl çözebilirim? Ne yapmam gerek? Sistem: ASUS RX570 ROG STRIX OC 8GB Ekran kartı //AMD Ryzen 5 3500X 4.1GHz 6/6 Çekirdek İşlemci //ASUS PRIME B450M-K Anakart //ADATA 8GB 3.6MHz Bellek //KINGSTON A2000 500GB M.2 2200-2000MB/s SSD //FSP Hydro K 500 500W 80+...
  20. MeynnZenith

AcPowerNotification - Uygulama Hatası

Arkadaşlar PC açıldıktan sonra hemen aşağıdaki gibi bir hata mesajı geliyor. Nedir bu? Neden kaynaklı ve nasıl çözerim? 1628666338 Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, çok merak ettim sorunu.
Geri