Arama sonuçları: *

1. perseverance008

Arkadaşıma bir mail gelmiş, para istiyor yoksa verilerini yayınlayacakmış.

Arkadaşıma bugün bir mail geldi, işte klasik metin var ya onu göndermişler. Seni uzun süredir izliyorum, verilerin ve görüntülerin ben de şu bitcoin hesabına 1300 dolar gönder ben de hiçbir şey yapmiyim tarzı bir şey. Burada kafamızı karıştıran şey adamın bize arkadaşımın pc sinden SS göndermesi...
  2. perseverance008

EPP "not verified" kötü bir şey mi?

Bilgisayarıma 03/07/2022 tarihinde 13.00-15:00 saatleri arasında en baştan Windows kurulumu yaptım. Autoruns programını çalıştırdım ve "not verified" şeklinde şeyler gördüm. Bunlar için endişelenmem gerekiyor mu? (Bilgisayarımı RAT virüsü (sanırım) bulaştığı için en baştan kurdum.)
  3. perseverance008

Microsoft Uygulamaları bağlantı sorunu var hem de yavaş açılıyor.

Nedenini bilmiyorum, micorosft a ait olan uygulamalar store, xbox , netflix gibi ya yavaş açılıyor ya da açılmıyor. Sanki bir sebepten internete hiç bağlanmıyorlarmış gibi, onun dışında internette ve diğer programlarda v.s. sıkıntı yok. (Windows 11 Pro) Bu sorunu kaç gündür çözemedim...
  4. perseverance008

Windows Microsoft Store da güncelleme hatası alıyorum.

Yeniden dene ye basında herhangi bir değişiklik olmuyor, bunun dışında microsoft store ve xbox gibi uygulamaların da açılması da uzun sürüyor. Sorunu çözemedim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  5. perseverance008

Win10 kurulum için usb belleği doğru mu hazırladım?

Arkadaşım Freedos bir laptop aldı , içerisine Windows 10 kurmak için ben de USB hazırladım. Belleğin içeriği fotoğraf da ki gibi, herhangi bir sıkıntı var mı acaba? Windows'un kendi yükleme aracını kullandım.
Top Bottom