Arama sonuçları: *

1. Uğur

Bu flash belleğe ventoy ile hem win10 hem de win11 yükleyebilir miyim ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B09J3X2XR3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 Elimde bu usb bellek var ve içinde w11 format isosu yüklü rufus ile Ventoy diye bişi duydum içine hem w10 hem de w11 isosu atabiliyormuşuz. Usb belleğin hafızası falan yeterli mi bide rufus mu daha sağlıklı olur...
  2. Uğur

Windows 11 home key önerisi

Bugüne kadar forumun popüler konuları içerisinde olan cmd yöntemi ile etkinleştiriyordum ve bi sıkıntısını da görmemiştim hiç ama key satın almaya karar verdim. Önerebileceğiniz windows 11 home sürümü satan yer var mı ? Bide mesela arkadaşım daha önceden satın aldıysa onun kodunu kullanbiliyor...
  3. Uğur

Windows 11 geri yükleme dosyaları nasıl silinir ?

Windows 11 format atıyorum fakat birikmiş profiller var. Mayıs-Haziran-Ağustos diye bunları nasıl silerim. Yeni cihaz olarak ayarla diyeceğim orasını biliyorum ama amacım geri yükle yazanları silmek. Kendimde daha fazla geri yükleme seçeneği var ama resim atamıyorum hata veriyor bende videodan...
  4. Uğur

Windows 11 mi kurmalıyım 10 mu?

Şu an halihazırda Windows 11 kullanıyorum ve memnunum ama Windows 10 dönsem mi diye de düşünmedim değil bir de 12.nesil işlemci var Windows 11 de daha iyi çalışıyormuş galiba doğru mudur? Sıcaklık değerlerinde değişiklik olur mu acaba ? İşlemci: Intel Core i5-12400F Anakart: MSI Pro H610M-E...
  5. Uğur

Windows 11 key önerisi

Windows 11 home kullanıyorum key almak mı mantıklı veya sağlıklı olur yoksa bu forumdaki popüler konulardaki konuyu uygulamak mı daha iyi olur ? 1685055082 İnternetden keylere baktım ama bi tık pahalı sanki cmd den etkinleştirsem zararı olurmu pc ye ?
  6. Uğur

Rufus a win11 yazıcam ama özelleştirme ekranında hangilerini seçmeliyim ?

Yeni bilgisayar aldım gelmeden win11 usb hazırlayım dedim ama ilk defa usbye win11 yazdıracağım daha önce 8.1-10 falan yazdırmıştım böyle sormamıştı o yüzden bunlardan hangilerini seçmeliyim yada seçmemeliyim ne ifade ediyor bunlar ?
  7. Uğur

Yeni bilgisayar aldım win10 mu kurayım win11 mi ?

Bu bilgisayarı aldım umarım ki hafta içi gelir. Yıllardır win8.1 kullandım imzadaki sistemden dolayı. Şimdi hangisini kurayım 10 mu 11 mi ? Home mu Pro mu kursam ? Oynucağım oyunlar cs-gta5-lol-valorant-pubg-forza falan.
  8. Uğur

Windows 8.1 Single Language etkinleştirme

Forumdaki popüler konularda ki windows etkinleştirme yapmıştım bir sorun yoktu ama dün oyun esnasında alta attı ve etkinleştirme süresi dolacak yazıyordu. 4 Nisan 2023 de süresi bitecek gözüküyor. bu kod cmd den etkinleşmiyor hata veriyor bu kod da süresi bitecek olan kod Napabilirim...
  9. Uğur

Opera GX benzeri browser önerisi

Opera GX deki o sol taraftaki spotfiy-discord gibi özelliklerini çok seviyorum kullanışlı fakat Opera GX bende kasıyor ve yavaş kalıyor o yüzden Edge kullanıyorum. Aynı bu özellikleri kullanabileceğim başka browser var mı veya eklenti falan ? (Bu arada cpu ram kısıtlaması yapsam da pek işe...
  10. Uğur

2 işletim sistemi arasında geçiş yapmak

2 farklı hdd de işletim sistemleri yüklü ama pc yi açtığımda w8.1 açılıyor. Biosdan 1tb lık hdd seçince w10 açılıyor ama benim istediğim biosdan yapmamak. Önüme seçim bölümü gibi bir şey gelmiyor mu pc açılırken ?
  11. Uğur

Bilgisyarım netflix ve video falan izlemek için w10 kaldırır mı ?

P5PL2-E Anakart İntel core 2 6600 işlemci 4gb ram ama 3.4 ram görüyor pc AMD radeon HD 5670 ekran kartım var. Şuan w8.1 yüklü ama windows mağaza açılmıyor w10 yüklesem zarar verir mi?
  12. Uğur

Windows 8.1 mağaza açılmıyor

Windows 8.1 de mağaza açılmıyor tüm güncelleştirmeler yüklü.
  13. Uğur

Windows7-8.1 gereksiz hizmetler nelerdir ?

Windows 7 ve 8.1 de ki gereksiz hizmetler nelerdir acaba youtube da baktım ama ne kadar doğru emin olamadım buraya sorayım dedim.
  14. Uğur

Windows 7 ve 8.1 hangi sürüm daha performanslı ?

64bit w7 ve w8.1 in sürümleri arasında en performanslıları hangisi bf3-ets2-lol oynucam birde w8.1 sitesinden iniyor fakat w7 sitesinden indiremiyorum key istiyor illa w7 indirmek için nereyi önerirsiniz veya link atabilir misiniz ?
  15. Uğur

Windows 10 kaldırır mı ?

Eskiden 3gb ram var dı 2. konu açıyorum windows 10 kaldırır mı kaldırmazsa hangi parça kaldırmaz ve lütfen ssd lazım falan demeyin laptopdayken ssd yoktu ve rahatça kullanıyordum
  16. Uğur

Bilgisayarım 64 bit kaldırır mı?

Bilgisayarım özellikleri aşağıdaki gibidir daha önce hangi sürümü kurmalıyım diye konu açmıştım ama şimdi de 64 bit kaldırır mı diye açıyorum eğer kaldırmazsa hangi parça kaldırmaz ve onun yerine ne alabilirim yazarsanız sevinirim parçalar eski ve performansı belki kötü olabilir yazın zaten yeni...
  17. Uğur

Bilgisayarım windows 10 kaldırır mı ?

işlemci: intel core 2 quad q8200 2.3ghz ekran kartı: amd radeon hd 5670 3gb ram var eski bi bilgisayar ve o ram düşük biliyorum daha sonra ram yükseltmesi yapıcam
Geri