Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

Windows 11'den Windows 10'a geçiş yaptıktan sonraki değerlerim.

Ryzen 5 5600 stok fanla boşta 42 derece yükte 75 dereceye düştü win 11'de boşta 56 yükte 82 dereceyi görüyordu. Asus Dual 3070 boşta 36 derece yükte 72 dereceye düştü win 11'de boşta 42 yükte 75 dereceyi görüyordu. CPU kullanımım boşta 6'dan 0-1'e düştü.
  2. UmutYiğit

UEFI Windows temiz kurulum yaparken key gerekli mi?

Arkadaşlar temiz kurulum yapacağım. Herhangi bir key gerekli mi yoksa Windows deneme sürümü olarak mı yükleniyor?
  3. UmutYiğit

Lively Wallpaper kullanılır mı?

Arkadaşlar Wallpaper Engine alana kadar bu uygulamayı kullansam problem olur mu? Uygulama stabil mi yahut sistem tüketimi ne durumda?
  4. UmutYiğit

Kaspersky alınır mı?

Arkadaşlar yeni bilgisayarıma kaliteli bir antivirüs arıyorum. Yıllık 160 tl kaspersky'a verilir mi?
  5. UmutYiğit

(YARDIM)Windows 10 Hesap Türümü Değiştiremiyorum.

Arkadaşlar hesabımı ufak bir şeye bakmak için standart yaptım ardından düzeltmeye çalıştığımda ise hiçbir şekilde düzelmiyor,nasıl çözebilirim?
  6. UmutYiğit

İnca şans çarkı açılmıyor.

Direkt ilk ekranda ki inca'nın tanıtımında kalıyor var mı çözümü?
  7. UmutYiğit

OBS Studio ses ayarları.

Arkadaşlar obs studio için ses ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?Ben şahsen ne kadar uğraşsam da istediğim ayarı bir türlü tutturamadım belki sizin ayarlarınız işe yarar.
  8. UmutYiğit

Asus Armoury Crate Aura efektlerinde çalışmama sorunu

Arkadaşlar asus tuf m5 mouse için bu yazılımı kullanıyorum ve müzik efektini hiç bir türlü kullanamıyorum.(uygulamayı yeniden yükledim)
  9. UmutYiğit

Asus Armoury Crate ÇALIŞMIYOR!

Asus TUF M5 mouse kullanıyorum ve uygulama hiç bir türlü kullanılmıyor.
  10. UmutYiğit

Asus Armoury Crate Mouse Ayarlarını Yapamıyorum.

Arkadaşlar sorunum yukarıda mousemin ışık dışında ki hiç bir ayarını yapamıyorum. Yaklaşık 3 saat bekledim 1620717963 Konuyu yanlış başlık altında açtığım için kusura bakmayın.
  11. UmutYiğit

Photoshop Çalışma yüzeyi yazısı nasıl kaldırılır

arkadaşlar şu kısımdaki çalışma yüzeyi yazısından nasıl kurtulabilirim bilmediğim için soruyorum yardımcı olursanız sevinirim
  12. UmutYiğit

Windows 10 Morhpvox kuruyorum ama görünmüyor

Windows 10 Morhpvox kuruyorum ama program görünmüyor
Top Bottom