Arama sonuçları: *

1. Robin Buckley

Office key satan yer önerir misiniz

Office key alıcam var mı öneri, en son lazımbana diye bir siteden aldım ve hiç bir işe yaramadı bozuk çıktı
  2. Robin Buckley

Pc yi her ilk açışımda mavi ekran veriyor

Bu gün beş altı kere mavi ekran yedim. PC yi her açıp kapayışımda ilk açışta mavi ekran veriyor bir daha kapıyıp açıyorum sonra açılıyor neden olabilir 1655394684 Niye anket açıldı konuda anlamadım
  3. Robin Buckley

wallpaper engine duvar kağıdına nasıl saat eklenir

wallpaper engine duvar kağıdına nasıl saat ekleyebilirim
  4. Robin Buckley

Google exploredan PowerPoint e kaydettiğim sunuyy akıllı tahtadan açabilir miyim

Google exploredan PowerPoint e kaydettiğim sunumy akıllı tahtadan açabilir miyim
  5. Robin Buckley

Office ürünleri nasıl etkinleştirilir

Office 2021 yükledim pc ye ama lisans istiyor, lisanssız kullandırmıyor lisanslar 1k fln. Nasıl kullanabilirim, ne yapmam lazım
  6. Robin Buckley

Windows kilit ekranı değişme süresi nasıl ayarlanır

Kilit ekranımdaki resimler 10 açılışta bir değişiyor, değişme süresini nasıl ayarlarım, her açılışta farklı resim gelmesini istiyorum. Bayağı baktım ama bulamadım
  7. Robin Buckley

One drive illetinden nasıl kurtulurum

Windowsu güncellerken yanlışlıkla one drive ı kurdum nasıl kapatırım bunu. 2 saat uygulamaları yedeklemeden açmıyor + uygulamaların sol altına bulut veya yeşil tik resimleri geliyor. nasıl kurtulurum bu illettten
  8. Robin Buckley

Arkadaşlar güvenilir Windows key satan yer önerir misiniz

Win 10pro key alıcam, hatta aldım bir tane saat 3 te bir siteden daha gelmedi. Başka site önerir misiniz. Diğer site sonradan yollarsa bir arkadaşıma veya forumda birine hediye ederim
  9. Robin Buckley

Arkadaşlar laptopum windows logosu geldikten sonra siyah ekran veriyor yardım

Windows logosu geliyor sonra siyah ekranda kalıyor ctrl+alt+delete işe yaramıyor
Top Bottom