Arama sonuçları: *

1. B

Bilgisayarıma windows 10 ya da 11 kuramıyorum

Usb hazırlayıp boot menüden seçtikten sonra anakart üreticim olan asus logosunu görüyorum ardından bilgisayar yeniden başlıyor tekrar asus logosu ve yeniden, müdahale etmediğim sürece bu devam ediyor. windows 8.1 kurmayı denedim sorunsuz kuruluyor. not:format atmaya çalışmadan önce windows 10 vardı
  2. B

windows 10 boot lütfen yardım edin

windows 10 format atarken kurulum ekranında sona kadar geldim en sonunda tamamlamak için yeniden başlatılmalı yerinde yeniden başlattıktan sonra açılıyor windows logosu çıkıp geri kapanıyor sonra geri açılıyor ve müdahale etmediğim sürece kendi kendine açılıp kapanıyor
  3. B

windows 10 usbsiz format atarken sorun

windows 10 üzerinden yeni bir disk oluşturup o diske iso dosyasını yazarak format atıyordum windows kurulum ekranını gördüm diğer adımlar da tamamlandıktan sonra işlemi tamamlamak için yeniden başlatılması gerekiyor kısmına geldim sürenin dolmasını bekledim yeniden başlatma başladı ancak yeniden...
  4. B

PDF dosyasını nasıl düzenleyebilirim

pdf dosyasındaki bazı sayfaları çıkarmak istiyorum nasıl çıkarabilirim
  5. B

Mavi Ekran driver irql not less or equal hatası

2 günde 2 kez aynı hatayla mavi ekran aldım, sorun nedir, çözümü nedir? minidump: https://drive.google.com/file/d/1T7D8VTrgMPLf0rIu9GV8163uUBSQOlcy/view?usp=sharing @Vesemir @MisakiTaro 1619879912 Bu hatadan önce Windows 10 2h20(sanırım adı buydu) güncellemesini yapmıştım bundan sonra bu hatayı...
  6. B

.lqm dosyalarını nasıl açabilirim

lqm uzantılı dosyaları android ya da windows 10da açmanın yolu var mı ya da eski lg telefondaki quick memo notları yeni android telefona nasıl aktarabilirim
  7. B

Windows açılıştaki pini nasıl kaldırabilirim?

Windows açılırken pin istiyor pini kaldırınca da ms hesabının parolasını istiyor direkt açılsın istiyorum nasıl yapacağım
  8. B

Windows ayarlardan sıfırlama sonrası yavaşlama

Windows ayarlardan sıfırlama sonrasında bilgisayar bazen jet gibi çalışıyor bazen de sanki 50 yıllık pc gibi çalışıyor napmalıyım
  9. B

Windows güncelleme hakkında

windowsta birsürü güncelleme birikmiş hepsi bekleyen yükleme yazıyor bunları nasıl yükleyeceğim
  10. B

Windows 10 ayarlardan sıfırlama

Windows 10u ayarlardan sıfırladım - sürücüleri sil falan olan seçenek ile- ama yaklaşık 45dk dır %1 yazıyor bu normal midir? Değilse ne yapmalıyım?
  11. B

Format atarken siyah ekran normal mi

Biosa girdim boot menüye gelip flash belleği seçtim entera bastığım anda ekran siyah oldu yaklaşık 5dk dır aynı şekilde hiçbir şey yok sadece siyah
  12. B

Adım adım format atma

Asus x505bp br019 laptopa format atacağım kurulum usb si hazırladım şimdi yapmam gerekenleri anlatır mısınız
  13. B

Windows 10 enterprise olan pc ye home kurma

Laptopumda Windows 10 enterprise var ama sahte key nasıl Windows 10 home kurabilirim veriler gitmesin istiyorum
Geri