Arama sonuçları: *

1. Ata Şen

Fotoğraflar OneDrive'ı dolduruyor

Arkadaşlar merhaba. Fotoğraf makinemle SD kart üzerinden bilgisayarıma fotoğraflarımı aktardım yaklaşık 400 tane ama şöyle bir sıkıntı var. OneDrive 5GB dolu diyor ve problem çıkarıyor, ben fotoğraflarımın klasik bilgisayar üstündeki SSD'de durmasını istiyorum. OneDrive'ın çalışma mantığını çok...
  2. Ata Şen

Autodesk Desktop App silinmiyor

Arkadaşlar merhaba, kardeşim işi için bilgisayarıma Autodesk uygulamalarını indirdi. Şu an silmek istedim ve tüm uygulamalarını sildim. Fakat geride Autodesk Desktop App isimli uygulamayı silemedim. Silmeye çalışınca "Autodesk Desktop App is still running on this computer all instances must be...
  3. Ata Şen

Windows 10 temiz kurulum yapamıyorum

Arkadaşlar şuan win 10 temiz kurulum yapıyorum. Yüklenecek sürücüyü seçin kısmına geldim ve herhangi bir sürücü gözükmüyor ne yapmalıyım
  4. Ata Şen

Hangi windows 10 sürümünü kurmalıyım

Dostlar eski bir laptopum var temiz kurulum yapıyorum win 10 single language daha performanslı diye duymuştum kendi güncel kasamda win 10 home kullanıyorum fakat bu baya eski bir laptop win 10 home single language daha mı iyi olur ne yapmalıyım 1674655229 Kurulum ekranındayım biraz acil yapmam...
  5. Ata Şen

Bu iki keyin farkı nedir ?

Dostlar windows key alacağım bu iki keyin olayını anlamadım. Birinci olarak OEM key daha ucuz olur reatildan ilk şüphem o yüzdendi ikincisi ise Oem olmayan key hangi key türü yazmamışlar retail mi diye özelliklerine bakayım dedim Ürünler tek Pc içindir. Format sonrası dahil ömür boyu...
  6. Ata Şen

Bu key güvenli midir ?

Dostlar merhaba sağlamlisans sitesinden key alacağım iki sorum var ikisini de cevaplamanızı rica ediyorum 1. Bu key retail mi 2. Bu site güvenli mi https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-home-dijital-lisans-key-satin-al/
  7. Ata Şen

Bu windows key retail ve güvenilir midir ?

https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-home-dijital-lisans-key-satin-al/#reviews Dostlar key alacağım bu sitenin yorumları iyi ama fake yorum gibi geliyor 150 kişi 5.0 pek normal gelmiyor. Ayrıca sitede reatil yazıyor alan veya bilen var mıdır ?
  8. Ata Şen

Windows temiz kurulum nasıl yapılır ?

Dostlar hazır sistem geldi win 10 pro var. Temiz kurulum win 10 home kurmak istiyorum nasıl yapabilirim. Usb cihazına windows kurulum dosyası mı atmam gerek hangi seçeneği seçmeliyim.
  9. Ata Şen

Win 10 format ve kurulum

Dostlar merhaba yeni gelen sistemde win 10 pro var temiz kurulum yapmak istiyorum. İntte araştırınca sistemi formatlamak için shifte basılı tutup girilen bölümden sıfırlamayı gördüm o şekilde yapınca windows da siliniyor mu yani sistem freedos mu oluyor ? Freedos oluyorsa klasik usb ile windows...
  10. Ata Şen

Windows 10 deneme sürümü kaldırma

Dostlar selam. Gaming genden bir sistem almak istiyorum fakat test yapıldığı için win10 deneme sürümü kuruyorlar. İnstagramdan yüklemeyip gönderme şanslarını sorunca test için yüklüyoruz siz kaldırabilirsiniz dediler. Benim eski ssd yi bu bilgisayara takacağım onda windows 10 deneme var zaten ve...
  11. Ata Şen

Win 10 home RETAİL key önerisi

Sorum başlıktaki gibi retail ve güvenilir olmaaı önemli
  12. Ata Şen

BU KEY RETAİL MİDİR ?

Arkadaşlar selam bilgisayaroma win 10 home kurmuştum fakat daha herhangi bir key ile aktifleştirmedim. https://www.pttavm.com/windows-10-pro-32-64-bit-destekli-tuumlrkccedile-lisans-anahtari-p-112786873?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.88.8 Şu linkteki...
  13. Ata Şen

Windows 10 kurulum ve key

Arkadaşlar selam öncelikle pc ye windows 10 kuruyorum henüz keyim yok fakat ileride alacağım ilk sorum home mu önerirsiniz pro mu. İkinci soru ise internette uyguna orijinal keyler oluyor diye biliyorum önerir misiniz.
Top Bottom