Arama sonuçları: *

1. K

PC masaüstünde herhangi bir tuşa basınca Windows sesi çalıyor

Selam arkadaşlar. PC de Windows etkinleştir yazısını kaldırmak için bir videodaki şeyi yaptım -Activation.bat diye bir şey-. Sonra yeniden başlatınca masaüstünde herhangi tuşa basınca Windows sesi çalıyor. ve CTRL+Z'ye basılı tutunca ses sürekli çalıyor, hatta mouse bile bozuldu belki başka...
  2. K

Render ve Oyun için Windows 11'e geçilir mi?

Selam arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi Render ve Oyun için Windows 11'e geçmek mantıklı mı? Render için Blender ve UE5 (Kullanıcam). Oyunlarda da genelde hikaye tarzı ve bazı ağır olmayan oyunlar oynuyorum. Sizce geçmeli miyim veya sistemi yükseltmeyi düşünüyorum, yükselttiğimde mi geçeyim...
  3. K

Bu sistem ile Windows 11 e geçilir mi?

Selam arkadaşlar. Şu an Windows 10 pro kullanıcısıyım. Windows 11 e geçme fikrim var siz ne dersiniz. Bazı hataların, sorunların olduğu; stabil olmadığı, windows 10 gibi kararlı vb olmadığı söyleniyor. Hala var mı bilmem ama bilenler yardımcı olabilir mi? Sizce geçilir mi? Sistem Şu; Anakart...
  4. K

Bu ayarlar ne işe yarar

Selam arkadaşlar. BIOS ayarlarına girdim öylesine falan bakıyodum merak ve ne işe yaradağını merak ettiğim ayarlar var. Bu ayarlardan FPS yükseltebilcek olanlar var mı? Hangilerini seçmeliyim? Ayarlar şunlar; @TheMarqE ADVANCED Device Select= TPM 1.2 / TPM 2.0 / Auto Smart Self Test= Disabled...
Top Bottom