Arama sonuçları: *

1. N-sar

Bu satıcıdan Windows key alınır mı?

https://www.trendyol.com/microsoft-yayinlari/windows-10-pro-p-274149270?boutiqueId=61&merchantId=395868 Arkadaşlar win 10 pro kullanıyorum ve key almam lazım sizce bu satıcıdan mı almalıyım?
  2. N-sar

Yotube arama geçmişim garib bir şekilde silindi

Arkadaşlar normal bir şekilde bir şey arattım yotube de sonra tekrar artma çubuğna tıkladığımda benim hayatım boyunca hiç aratmadığım arama önerileri çıktı ve butun arama geçmişim silindi kaç kere girip çıktım ama düzelmedi şuan hala aynı
  3. N-sar

Valorant simgesi kayboldu

Arkadaşlar çok çirkin duruyor üzerine sağ tıklayıp tekrar kısayol oluşturdum gene olmadı
  4. N-sar

mem reduct güvenilir mi?

arkadaşlar boşta 3gb kulanıyodu windows mem reduct'u kurdum 1.6 gb yaptı ama guvenilir bir program mı sizce?
  5. N-sar

Modding Ram kullanımı nı güvenlikten taviz vermeden nasıl düşürebiliriz?

arkadaşlar biliyorsunuz çoğu kişi windows'un ram kullanımından şikayetçi peki güvenlikten taviz vermeden bu ram kulanımını düşürmek mümkün mü güvenlikten kastım defender'in özelliklerini kapatmamak gibi yani
  6. N-sar

Lütfen yardım cpu boşta %100 Edit:sorunu düzelttim herkeze iyi forumlar

Edit:sorunu düzelttim herkeze çok teşekkür ederim.
  7. N-sar

Ücretsiz ve güvenilir power point nasıl kurulur?

arkadaşlar eğer ücretsiz ve güvenilir kuramıyorsak ucuz key nasıl buluabiliriz.
  8. N-sar

Görev yöneticisini açınca mavi ekran veriyor

Arkadaşlar benim eski bi leptob'um var ve görev yöneticisini açınca mavi ekran veriyor neden?
  9. N-sar

Bu uygulamayı silersem bir şey olurmu yada silmelimiyim

Arkadaşlar ekran kartım amd ama ben boyle bir şey indirmememe rağmen boyle bir nıvıda uygulamsı var herhalde kendisi otamatik mi yukledi naptı siliyimmi?
  10. N-sar

Arkadaşlar bu hatayı alıyorum lutfen yardım.

Arkadaşlar boyle bir şey diyo ne yapmalıyım?
  11. N-sar

(yardım)windows umu güncellemelimiyim?

Arkadaşlar en son bi güncelleme geldi forum da baya konu açıldı onla alakalı sorun falan çıkarmış bir kaç kişide ne yapmalıyım
  12. N-sar

windows siyah duvar kağdı nasıl koyulur sistem den sisteme değişen duvar kağdı

(lutfen cevaplayın)arkadaşlar uzun zamandır merak ettiğim şey bu bazı sistemlerde bu duvar kağdı siyah oluyor bazılarında açık benimkinde açık renk ben sırf şu siyah duvarkağdı için windows 10 pro kurdum ben sanıyorum ki sadece 10 pro olunca bu siyah duvarkağdı geliyo ama gene gelmedi bu işin...
Top Bottom