https://www.trendyol.com/microsoft-yayinlari/windows-10-pro-p-274149270?boutiqueId=61&merchantId=395868 Arkadaşlar win 10 pro kullanıyorum ve key almam lazım sizce bu satıcıdan mı almalıyım?
Arkadaşlar normal bir şekilde bir şey arattım yotube de sonra tekrar artma çubuğna tıkladığımda benim hayatım boyunca hiç aratmadığım arama önerileri çıktı ve butun arama geçmişim silindi kaç kere girip çıktım ama düzelmedi şuan hala aynı
arkadaşlar biliyorsunuz çoğu kişi windows'un ram kullanımından şikayetçi peki güvenlikten taviz vermeden bu ram kulanımını düşürmek mümkün mü güvenlikten kastım defender'in özelliklerini kapatmamak gibi yani
Arkadaşlar ekran kartım amd ama ben boyle bir şey indirmememe rağmen boyle bir nıvıda uygulamsı var herhalde kendisi otamatik mi yukledi naptı siliyimmi?
(lutfen cevaplayın)arkadaşlar uzun zamandır merak ettiğim şey bu bazı sistemlerde bu duvar kağdı siyah oluyor bazılarında açık benimkinde açık renk ben sırf şu siyah duvarkağdı için windows 10 pro kurdum ben sanıyorum ki sadece 10 pro olunca bu siyah duvarkağdı geliyo ama gene gelmedi bu işin...