Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

FreeDos' a Windows 11 Kurduktan Sonra Touchpad Çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar, Acer Nitro 5 AN 515-58-50FK aldım ve bu bilgisayara Windows 11 Pro yükledim. Şöyle bir sorun var, kurulum yaparken de hiçbir şekilde touchpadi kullanamadım. Sürücülerini yüklemem gerekiyor biliyorum fakat WİFİ sürücüleri de kurulu değil. Bu sebeple yapamıyorum? Siz nasıl...
  2. smithblacksmith

Office Alternatifi En İyi Uygulama

Merhaba, Office Word, Excel gibi işlem yapabileceğim, ücretli de olsa makul fiyatı olan program önerir misiniz? Libre kullandım hoşuma gitmedi, WPS güzel ama İngilizce ve Worde içinden metin kutusu atınca içerideki yazılar gözükmüyor. Böyle hataların olmayacağı program arıyorum, şirkette...
  3. smithblacksmith

Klasörleri Otomatik Düzenleme Nasıl Yapılır?

Merhabalar, Çalıştığım şirkette dokümantasyon işi yapacağım, firma 2 defa taşınmış bu yüzden dosyalar bölük pörçük... Klasörlerin isimleri de yok örneğin bir cihaz aratıyorum bulamıyorum windows sisteminden, bu sebeple klasörlere isimlendirme ya da otomatik yapılabilecek bir sistem bakınıyorum...
  4. smithblacksmith

IOS telefonu bilgisayardan kontrol etme

Merhabalar, iPhone 13 telefonum var, işyerindeyken elime telefonu almak istemiyorum. Telefonla çalışsan bile elinde gördüklerinde çalışmıyorsun gibi bir izlenim oluyor. Bu yüzden telefonumu PC ekranından kontrol etmek istiyorum. Anydesk' le olmuyor, Teamwiewe IOS uygulamada mailime girmedi...
  5. smithblacksmith

Windows İcon Yükleme, Değiştirme

Merhaba, Windows 10 kullanıyorum, simgeleri değiştiriyorum fakat bazı simgeler yok. Shell32 üzerinde simgeler gözüküyor, "gözat" tıkladığımda bişey çıkmıyor nasıl istediğim simgeyi klasör simgesi haline getirebilirim?
  6. smithblacksmith

Megalisans Sitesi Güvenilir Midir?

Merhaba, https://www.megalisans.com/product/tum-adobe-programlari-gomulu-lisans-anahtarlari/#reviews Bu siteden bu ürünü alsam sorun yaşar mıyım? Bu legal bir yöntem midir?
  7. smithblacksmith

Autotune, Ses Değiştirme, Ses Düzeltme Uygulamaları

Merhaba, Arkadaşlar autotune, ses değiştirme tarzı uygulamalar var mı kullandığınız? Kafama göre eğlencesine şarkı filan yapmayı düşünüyorum 😂 Voicemod pro, Voicemeeter var bildiğim, bunlar dışında neler biliyorsunuz?
  8. smithblacksmith

Uygulamaları Simge Durumuna Küçültmek (REHBER)

Merhaba, Arkadaşlar uzun zamandır aradığım bir çözümü bir arkadaş sayesinde buldum. Örneğin Spotify müzik dinlerken yanlışlıkla unutup aşağıdan kapattığınız oluyordur, bu yüzden bu alttaki uygulamaları; Bu aşağıdaki kısıma gizleme özelliğini anlatacağım; Öncelikle bu verdiğim 2...
  9. smithblacksmith

İnternet Download Manager Yavaş İndiriyor

Merhaba, Sorunumu başlıkta belirttim yardımcı olur musunuz?
  10. smithblacksmith

Windows 10 Bluetooth Aygıtı Yok

Merhaba, Arkadaşım HP Probook 4540S laptop almış birinden, laptopta Bluetooth özelliği "var" gözüküyor ama arkadaşımda bu özellik yok. Windows 10 kuruluymuş, aygıt yöneticisinde vs. Bluetooth gözükmüyor. Aygıt yöneticisinden eski donanımı yükle yapmasını söyledim orada da gözükmüyormuş. Böyle...
  11. smithblacksmith

Silinen Dosya Kalıntılarını Tamamen Yok Etme

Merhaba, Arkadaşlar ben sildiğim dosya kalıntılarının tamamen silinmesini istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Örneğin IDM sildiğimde ona dair tüm dosyalar silinsin program files içinde kalıntıları kalmasın.
  12. smithblacksmith

Temiz kurulum yaparken böyle bir şey çıktı

Arkadaşlar merhaba, Bilgisayarımda windows 10 pro yüklü ama ben tamamen sıfırlamak için usb ile biostan temiz kurulum yapmak istiyorum. Format kısmına geldim fakat böyle ayrılmış alanlar çıktı, SSD' de 172 GB boş alan diyor. Ben tamamen sıfırlamak istiyorum bu aşamada ne yapmam gerekli?
  13. smithblacksmith

Ücretsiz Downloader ve Kayıt Programı

Merhaba, Arkadaşlar ücretsiz full sürüm kayıt programı ile indirme programı önerir misiniz? İnternet download manager 30 gün deneme veriyor sinirimi bozuyor, onun gibi özelliğe sahip korsan olmayan bedava uygulama var mı?
  14. smithblacksmith

W10 Pro Ücretsiz Nasıl Yüklerim?

Arkadaşlar FreeDOS bir bilgisayar aldım fakat Windows 10 Pro sürümünü ücretsiz ya da uygın fiyata nasıl yüklerim?
Geri