Arama sonuçları: *

1. oaK´

Windows özelleştirilmiş tema yapılıyor mu?

hocamlar mac kullanıyordum bi ara arayüzüne çok alıştım, çakmasını istemiyorum ama ona benzer şeyler var mı? yüklersem performans kaybı yaşar mıyım?
  2. oaK´

usbye w11 isosu yazamıyorum

Bilgisayarı acil formatlamam lazım çok kötü hale geldi pc ancak usbye w11 yazamıyorum nerden indirebilirim güvenilir? 1724685079 tamam la benim dalgınlığa denk gekmiş buton yerine alttakine basıyomuşum dalga geçmeyin nolur
  3. oaK´

w10 mu daha iyi w11 mi?

ilk çıktığı günden beri w11 kullanıyorum normalde ancak şuan bilgisayarımda yazılımsal olduğunu düşündüğüm bi kaç sorun var w11 ui ını çok beğeniyorum sizce w10 geçsem bu pcmde ki sorunlar düzelir mi? ek olarak w10 daha mı performanslı?
  4. oaK´

Pcyi açınca bazı uygulamalar otomatik açılsın istiyorum

hocamlar notion diy bi productivity uygulaması var ancak manuel olarak kendim açmam gerekiyor ben pcyi açtığım gibi karşımda olsun istiyorum bunun için kod var mı
  5. oaK´

Edge tarayıcı geçilir mi?

Şuan Chrome kullanıyorum ve gayet memnunum ancak baya iyi olmuş falan diyorlar hele hele gpt 4 de varmış sanırım. Geçilir mi ne diyorsunuz?
  6. oaK´

windows11 key kodu lazım

beyler w11 home için key lazım ucuz ve güvenilir bildiğiniz bi yer var mı
  7. oaK´

pcden uygulamaları kaldıramıyorum

selamlar adobedan bi kaç dosyayı sildim lazım değil diye, ancak yukarıda ki uygulamalar açılmadığı için onlarıda silmeye karar verdim ancak silinmiyorlar bu şekilde hata veriyor
  8. oaK´

tarayıcı ikonu gözükmüyor

Brave yüklü lakin ikon gözükmüyor nasıl geri getiririm
  9. oaK´

Anket - w11 vs w10

normalde çıktığından beri w11 kullanıyorum lakin hala daha farkettirmeden sorunları olduğu söyleniyor bu sebeple bu anketi koyuyorum. Hangisi 1. gelirse onun formatını atacağım şimdiden teşekkür ederim.
  10. oaK´

Firefox %8 ekran kartı kullanıyor?

Şimdi pc durduk yere fan deviri yükseltti noluyo diye bakayım dedim firefoxun değerler böyleydi Ejderhalı bir üst bar teması animasyonlu böyle, yükledim o yüzden mi kullanıyor yoksa silip format atmaya şimdiden başlayım mı? illüstratör genelde ekran kartını çok yormuyor kaç yıldır kullanıyorum...
  11. oaK´

w11 bt kulaklık dc de farklı ses veriyor

selamlar çıktığı gün direk yükledim w11 i, hiç sorunum yok gayet tıkırında çalışıyor şuanlık lakin seslerle alaklı bir sorunum var, huawei 3i bt kulaklık kullanıyorum, dongle ile pc ye bağlı w10 da handsfreeyi gayet güzel çalışıyordu lakin w11 de dicsorda girince sesler dipten gelmeye başlıyor...
  12. oaK´

cmd ile windows etkinleştirmek güvenli mi?

selamlar kullandığım bilgisayarda windows atkif değil, bir arada forumda cmd ile windows etkinleştirme üzreine bir rehber görmüştüm bunu yapsam bir sıkıntı olur mu veya virüs girme ihtimali donanımlara bir şey olma ihtimali vs vs var mıdır şünkü olayın içinde kmspico geçiyor sanırım internetten...
  13. oaK´

illüstratör nereden indirebilirim

selam arkadaşlar bugün itibari ile 11. sınıf oldum ve grafik tasarım okuyorum ve artık photoshop illüstratör gibi programlar ile çalışacağız ağırlıkla ancak malum korona yüzünden okullarda pc derslerini alamıyoruz canlı ders falanda yok , şimdi asıl konuya gelirsek . ben bu programları indirip...
Top Bottom