Arama sonuçları: *

1. dostecann

Format sırasında bunlar silinmeli mi?

Bunların hangisi silinmeli hangisi kalmalı? Yardımınıza ihtiyacım var.
  2. dostecann

Windows Update çalışmıyor

Bu ekranda kalıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
  3. dostecann

hosts.ics dosyasını değiştiremiyorum

Kaspersky host dosyamı tehdit olarak algılıyor. Her taramada silmeme rağmen gitmiyor bu dosya. İçini incelediğimde crack ve hile sitelerinin IP adresleri bulunuyor. Siliyorum fakat kaydet dediğim zaman Admin izni olmadan bu işlemi yapamazsınız diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  4. dostecann

Temiz kurulum için yardım.

Arkadaşlar maalesef bilgisayar aldığımdan beri hiç sorunsuz akıcı bir deneyime sahip olamadım. Şuan da oyun oynarken reset atıyor. Hem GPU hem CPU stres test çalıştırdım ama bir sıkıntı olmadı. Oyunlarda böyle oluyor. Normlade D diskini silmezdim oyunlar var diye. Fakat şimdi onu da sileceğim...
  5. dostecann

Bilgisayarı formatlıyorum bu nedir?

C diskimi formatlıyordum, karşıma böyle bir bölüm çıktı? Bir sorun teşkil eder mi?
  6. dostecann

Search oyunlarımı bulamıyor

Dün temiz kurulum yaptım fakat D diskini olduğu gibi bıraktım oyunlarımın gitmemesi adına. Şimdi Steam den oyunlar açılabilse de, searchtan hızlı bir şekilde oyunlarımı açamıyorum. Öbür C diskinde ki yeni yüklenen programlarım görünüyor fakat D diskinde ki oyunların hiç biri çıkmıyor.
  7. dostecann

Bilgisayarım uyku moduna geçmiyor

Uyku moduna bastığımda bir anlık uykuya girip yeniden çalışmaya başlıyor. Hiçbir etkileşimde bulunmamama rağmen. Windows 10 kullanıyorum. Çözümü nedir?
  8. dostecann

Hangi Windows sürümünü tercih etmeliyim?

Windows 11 Home kullanıyordum. Kullandığım key Windows 11 Enterprise yaptı sürümümü. Bende bu bahane ile Windows 10'a döneceğim. Hangi varyasyonu kullanmalıyım? Yerel Disk D' de bulunan oyunlarımı koruyabilir miyim? (USB üzerinden yükleyeceğim.)
  9. dostecann

Disk simgeleri kayboldu

Bu görüntü çok sinirimi bozuyor nasıl düzeltebilirim? Lütfen yardımcı olun.
  10. dostecann

Windows 10'a dönülmeli mi?

Dosyalarımın kapladığı alan bu şekilde. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Windows 10 geçilmeli mi?
  11. dostecann

Bu ne demek? (Komut İstemi)

sfc / scannow komutunu çalıştırdıktan sonra oldu. Normalde ya bir sorun bulunamazdı yada sorunlar bulunup çözülürdü. İlk defa böyle bir şey oldu.
  12. dostecann

Bilgisayarıma 5 gündür güncelleme gelmiyor

Önceden neredeyse her gün güncelleme gelirdi. Şimdi ise kaç gündür güncelleme gelmiyor acaba bir sıkıntı mı var diye aklımda kaldı. Artık elimle kontrol ediyorum sürekli ama yok en son güncelleme 26 ekimde gelmiş. Bu durum normal mi? Windows 11 Home kullanıyorum.
  13. dostecann

Bu görüntüyü nasıl düzeltebilirim?

Bilgisayarıma Wise 365 yüklemiştim. Sanırım ondan sonra böyle oldu. Biliyorsunuz varsayılan olarak böyle yaptığımızda mavi bir tona sahip oluyor. Nasıl ona geri döndürebilirim?
  14. dostecann

BIOS fast boot seçeneği nasıl olmalı?

Fast boot kapalı iken 11 saniyede açılan bilgisayarım, fast bootu ultra seçeneğine alınca 6 saniyede açıldı. Ultra seçenekte kullanmamın sisteme veya SSD ye herhangi bir zararı olur mu?
  15. dostecann

Windows kendiliğinden sürüm değişti

Arkadaşlar bilgisayarda kullandığım Microsoft hesabımı yerel hesap ile değiştirdim ve Windows sürümüm Windows 11 Enterprise oldu bir anda sebebi nedir?
  16. dostecann

Ücretsiz Windows keyler çalışır mı?

W10 kullanırken internetten "free windows 10 key" yazıp çıkan sitelerdeki keyleri kullanmıştım. İşe de yaramıştı. Şimdi Windows 11 Home kullanıyorum ve öğrendim ki W10 keyleri W11'de kullanılabiliyormuş. Yine Windows 10 Home key aratsam kullanabilir miyim?
  17. dostecann

Chrome neden kasıyor olabilir?

Videolar olan bir sayfaya girdiğimde sayfayı kaydırırken kasmalar oluyor. Edge de Opera da Chrome da hepsinde oluyor. Disklerimde sıkıntı olabileceği söylendi, değerler aşağıda. Monitörden kaynaklı bir sıkıntı olabilir mi? Sistemi mayıs sonu toplamıştım.
  18. dostecann

Windows 10 Pro anahtarı Windows 11 Home'da çalışır mı?

Ucuz olduğu için https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08226XVNW/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00_s00?ie=UTF8&psc=1&tag=technopattr-21 bu anahtarı alacağım. Windows 11 Home sürümünde çalışır mı?
  19. dostecann

Windows 11 nasıl etkinleştiririm?

Windows 11 Home temiz kurulum yaptım. Ama herhangi bir anahtara sahip değilim. Ücretsiz kullanabileceğim bir anahtar veya Windows'u etkinleştirmenin herhangi bir yolu var mı?
  20. dostecann

Chrome neden kasabilir?

Chrome da Youtube dan videolar izlerken scroll işleminde kasmalar oluyor. Sizde de oluyor mu normal mi? Görüntü kalitesi yüksek iken olduğunu fark ettim. Twitch'de de oluyor.
Geri