Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

Oyunun kısayolu görev çubuğundan kalkmıyor.

Clash of Clans'ın kısayolunu görev çubuğuna koydum, ikonu gözükmüyordu diye kaldırmak istedim ama kalkmıyor. Nasıl çözeceğim? İkonu yok, tıklayınca oyun açılıyor.
  2. Ö.F.Ö

2 gün içinde 2 format atmak pc ye zarar verir mi?

Şimdi format atıcam win 10 kurucam beklediğim performansı alamazsam tekrar format atıp win 11 kurucam bunları 2 gün belki de 1 gün içinde yapıcam pcye zarar verir mi?
  3. Ö.F.Ö

Win 10 kurulum hakkında sorunum var.

2 tane depolama birimi olduğu için nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ne yapmam lazım?
  4. Ö.F.Ö

Kaspersky sürekli indirme reddedildi diyor???

Sanırım her chromeu ya da chrome'dan bi sekme açınca indirme reddedildi bildirimi geliyor ve hep aynı site. Tam tarama yaptım temiz çıktı. 1706627981 yok mu bilen?
  5. Ö.F.Ö

Windows Sandbox'ta oyun oynanır mı?

Bişi deniyorum da oyunun içine girmem lazım ama giremiyorum, bi ayar mı aktifleştirmem gerekiyor yoksa hiç mi girmiyor.
  6. Ö.F.Ö

Windows'u Etkinleştir yazısı nasıl kaldırılır?

Windows'u etkinleştirmek istemiyorum sadece şu yazının kalkmasını istiyorum böyle bir şey var mı? yoksa illa etkinleştirmek mi gerekiyor?
  7. Ö.F.Ö

CMD ile windows 11 etkinleştirmek bilgisayara zarar verir mi?

Daha önce 2 defa etkinleştirdim. 1. etkinleştirmem de 7-8 ay kullandıktan sonra tekrar windowsu etkinleştir yazısı çıktı sonra tekrar etkinleştirdim. Sürekli her windowsu etkinleştir yazısı çıktığında cmd den etkinleştirsem bilgisayara zarar verir mi? CMD ile win 11 etkinleştirmek bilgisayara...
  8. Ö.F.Ö

Win 11 temiz kurulumdan sonra ssd dolu gözüküyor.

yanlış bir şey mi yaptım neden böyle oldu? Ayrıca masaüstündeki 'bu bilgisayar' da gözükmüyor.
  9. Ö.F.Ö

Win 11'den Win 10'a nasıl geçerim?

Bi arkadaşımla aynı sistemi satın aldık, arkadaşıma Win 10 Pro etkinleştirilmiş halde bana ise Win 11 Pro etkinleştirilmemiş halde geldi. Ben daha sonra CMD yoluyla hallettim o sorunu fakat Rocket League oyununda alt tab yaptığımda sıkıntı çıkartıyor. Güncellemeden sonra sıkıntı çıkartıyor bu...
Top Bottom