Arama sonuçları: *

1. Remi

Bilgisayar için Antivirüs tavsiyesi

Merhabalar, bilgisayarım için bir antivirüs önerisi istiyorum, bilgisayarda nadiren crackli oyunlar oynayacağım bütçe yetmediğinden bunlarda virüs varsa daha iyi tespit edebilecek bir antivirüs öneriniz var mı? Halihazırda kaspersky kullanıyorum.
  2. Remi

Internet Download Manager Muadili program önerisi

Merhabalar arkadaşlar, başlıkta da göreceğiniz gibi Internet Download Manager muadili bir program arıyorum. Internet Download Manager'in ücreti çok yüksek olduğundan dolayı daha ucuz/ücretsiz bir muadilini kullanmak istiyorum, öneriniz var mı?
  3. Remi

Windows'ta ses algılama sorunu

( Konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın ) Merhabalar Razer Blackshark v2x kullanıyorum normalde discordda falan arkadaşlarla konuşurken ses gayet iyi gidiyor fakat Phasmophobia üzerinden konuşmaya çalıştığımda sesim algılanmıyordu tüm ayarlarını doğru yapmama rağmen bu yüzden windows'un...
  4. Remi

Windows 10 ethernet sorunu

Windows 10a yenu geçtim windows 11 den ethernet bağlantımı görmüyor nasıl çözebilirim bunu 1639747158 Yazım yanlışlarım için kusura bakmayın telefondan yazması zor
  5. Remi

Windows 11 Insider kullanıyorum Full Sürümü çıkınca ne yapmam gerekiyor ?

Sorum başlıkta bir arkadaşım windows 10 a dönmen gerekiyor dedi emin olamadım burada sorayım dedim
  6. Remi

Opera Gx soldaki menü yok

Bir şekilde kapattım menüyü şimdi geri açamıyorum
Top Bottom