Arama sonuçları: *

1. pLowstone

IDM yerine alternatif uygulama önerisi

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Chrome artık IDM desteğini kaldırdı fakat IDM en çok kullandığım uygulamalardan biridir özellikle video indirme kısmında. Şimdi bir video açıldığınıda algılayıp indirme seçenekleri geliyor bildiğiniz gibi bunu yapabilen başka kaliteli bir uygulama varsa söyleyebilir...
  2. pLowstone

Windows 11'e geçmeli miyim?

Arkadaşlar uzun süredir Windows 10 kullanmaktayım Windows 11'e geçmek istedi canım bir anda eğer uygunsa geçiş yapmak istiyorum stabil ve güzel olduğunu söyleyen çok kişi var ama 1 FPS kaybı bile yaşamak istemem ve tabii rutin günlük işlerde donma. Sistemi alta bırakıyorum. 1660 Ti 6 GB ekran...
  3. pLowstone

Windows Update olmuyor hiçbir şekilde

Arkadaşlar her türlü videoyu izledim bir türlü çözemedim Regedit hizmetler vs. vs. Her yeri değiştirdim bir türlü bu ekrandan çıkamadım ilk format attığımda Update yaptı sonradan tekrar yeniden başlattım bir şey oldu daha da yapmıyor anlamadım. Ve bu ekranda kaldı.
  4. pLowstone

Başlat menüsünde ekran kartı gitti

Arkadaşlar Sağ altta Gizli simgeleri göster alanında ekran kartının çalıştırdığı uygulamaları görebilyorduk ya, yanlışlıkla sağ tıklayıp kapattım. Şimdi açabilecek bir ayarı bulamadım nasıl açıyoruz bunu?
  5. pLowstone

Geri yükleme noktaları

Arkadaşlar geri yükleme noktalarının otomatik silinme sebebi nedir? Tam hatırlamıyorum ama Geri yüklemelerim 1 2 hafta içerisinde siliniyor. Hem elle yapılanlar hem otomatik windows tarafından yapılanlar. Bunların silinmemesini nasıl sağlayabilirim?
  6. pLowstone

Masaüstü pencere yöneticisi Bellek kullanımı

Bu Bellek kullanımı beni rahatsız ediyor arkadaşlar performansta herhangi bir düşüklük yaşatır mı hiç bir bilgim yok fakat az önce baktığımda 4K bellek kullanımına geldi ilk kez "Masaüstü Pencere Yöneticisi" Bu arada söyleyecek olanlar için görev yöneticisinden Başlangıç programlarını en aza...
Geri