Arama sonuçları: *

1. tamtam

Resmi unbloated Windows 11 Home önerisi

İyi akşamlar. Windows 11 denen (...) işletim sisteminin gereksiz şeylerden arındırılmış ama resmi ya da en azından güvenilir bir versiyonu var mıdır? Windows 11 Home için olacak.
  2. tamtam

Modding Bir grup mp3 dosyasının kalitesini düşürecek script yazma

Dinlediğim bir podcastin bölümlerini indirmiştim. Farkettim ki hepsinin ses kalitesi yüksek. O kaliteyi belirlediğim yere indirgeyecek bir scripti (tercihen)Audacity(veya başka bir program) nasıl yazarım? Hazırı internette var mıdır acaba? Bana biraz ipucu verir misiniz?
  3. tamtam

Windows 7 Için Iso Dosyası Önerisi

SSD li ve oldukça eski bir laptopa windows 7 yükleyeceğim. Güvenilir bir link arıyorum. x64 Home Basic , mümkünse türkçe olsun. Kendisi fabrika çıkışlı bu versiyonla geldi, yine aynısını yükleyeceğim. Technopatta şu linktekini...
  4. tamtam

Twitch de aşırı ve tutarsız kaynak kullanımı

Twitch de yayın izlerken Google'ın diğer araçlar kısmından Görev Yöneticisi'ni açtım ve kullanımlara baktım. CPU kullanımı tutarsız ve bazen aşırı derecede yükseliyor. Bu neden olur, nasıl çözerim? Resmi aldığım sırada RL yayını açıktı, drop verdikleri için. Fazla kaynak tüketmemesi için 160p ye...
  5. tamtam

(Yardım) Mavi ekran analizine ihtiyacım var ///uzun post\\\

Rocket League oynarken mavi ekran yedim. Mavi ekran sırasında bilgi toplama yüzdesi %100 oldu ve 1-2 dk bekledi ancak yeniden başlatmadı. Kasanın açma kapatma tuşunu kullanarak kapattım bilgisayarı. 2019/08 civarından(sanırım) elimde Windows 10 1909 Home ISO'su vardı. 1 hafta kadar önce onunla...
  6. tamtam

Win10 u (1909) eski performansına nasıl getiririm /uzun hikaye

Win10 a geçtiğimden beri 1909 sürüm kullanıcısıydım ve epic e düştüğünden beri rocket league oynuyorum. 2. sezonda oyunun performansı fps vs. sorun olduğunu gösteren bir durum yoktu. 3. sezona geçtik bir süre oyunu oynadım ve ~BT Windows dosyasını görüp silmeye çalıştım. ancak beceremeyip pc yi...
  7. tamtam

Windows 7 Home Basic Lite sürüm yüklenmeli mi?

Lenovo G570 kullanıyorum. i5-2410M -HD 6370M - 4 GB DDR3 1333'lük RAM'i var. Yakın zamanda kendim SSD taktım. Fabrika çıkışlı olarak Home Basic kullanıyor, bende Home Basic yükleyeceğim. Ancak internette Lite denen normaline göre hafifletilmiş versiyonlar var. Normali yerine Lite sürümü...
  8. tamtam

Windows Store'dan indirilen uygulamaların dosya konumunu değiştirme

Başlat > ayarlar > depolama da yeni uygulamaların yükleme konumunu değiştirmeyi denediğimde resimdeki uyarıyı alıyorum. Evet dediğimde D'deki uygulamaları mı silecek bu? C diskim ssd ve çok fazla kapasitesi yok, işletim sistemi burda D diskim hdd ve yeterince kapasitesi var.
Top Bottom