Arama sonuçları: *

1. A

Crack Premiere Pro İçin Plugin Önerisi

Arkadaşlar crack Premiere Pro kullanıyorum. Daha önce Mister Horse indirdim fakat transitions kısmı dışında çalışmıyor hiçbir şey. Crack'te çalışacak plugin/preset önerirseniz sevinirim.
  2. A

Adobe Premiere Pro Motion Graphics Template İndirememe Sorunu

Arkadaşlar yakın zamanda indirdiğim bir programdan text preset kullanmaya çalışıyorum fakat bu hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. A

Davinci Resolve 18 Klavye Kısayollarını Bulamıyorum

Arkadaşlar edit için indirdim programı fakat eski sürümlerdeki ayarlar yok sanırım. B ile kesebiliyorsun diyor önceki sürümde fakat bu sürümde çalışmıyor. Lütfen yardımcı olun. Klavye kısayollarını bilen biri yazarsa sevinirim.
  4. A

Win 10 Bluetooth Olmama Sorunu

Arkadaşlar gördüğünüz üzere bluetooth açma kapama tuşum yok, dolayısıyla bluetooth ile cihaz bağlayamıyorum. Bilgisayarımın bluetooth destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım? Bluetooth adaptörü mü almam gerekiyor(hangi marka?)? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. 1642345645 Eki koymayı...
  5. A

Key Alırsam Windows 10 Etkinleştirebilir Miyim?

Arkadaşlar gördüğünüz üzere Windows 10 etkinleştirilmemiş halde gözüküyor. Ben ise etkinleştirmek istiyorum.İnternette 15 Türk Lirası civarında uygun fiyatlara buldum. Key alarak etkinleştirebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
Geri