Arama sonuçları: *

1. Major

Ne kadar bilgisayarda oturduğumuzu gösteren program

benim kardeşim ve benim ne kadar pc de oturduğumuzu gösteren ve kimin daha fazla oturduğunu bilmemizi sağlayan bir program var mıdır acaba?
  2. Major

OptiX Render 2.79 version mevcutmu?

Blender'da Render settgins'ten deosigni etkinleştirme 2.79-2.92 version olurmu? ya da speed up?
  3. Major

Adobe Premiere CC hangi sürümünü kullanablirim?

Merhaba, benim sistem özelliklerim şunlar: bu sistem ile adobe premiere nin hangi sürümünü kullanabilirim? (HİÇ KASMAYACAK ŞEKİLDE.)
  4. Major

şu videoyu renderlayıp bana atabilirmisiniz?

https://dosya.co/bnz4hb8t8wy6/untitled.blend.html Yukardaki blender dosyasını render alıp bana atarsanız çok sevinirim. BU ARADA RENDER evee olarak ayarlı. Benim PC çok kasıyorda. Lütfen HİÇBİR ayarı değiştirmeyin.
  5. Major

blender 2.91 motion tracking video isteği

dostlarım, ben blenderla motion tracking'e yeni başladım ancak telefonun kamerası kötü olduğu için birden videonun ortasında bulanıklık oluyor. bundan dolayı ne kadar uğraşsamda bir yerde hata oluyor; bana net bir video atsanız, bende sadece deneme amaçlı motion tracking yapsam? çünkü başka...
  6. Major

Green screen yapma programı önerisi.

0001-0124.avi - 21.2 MB Selam yukarıda görmüş olduğunuz videoyu az önce blender'da yaptım. green screen yaparak kullanmak istiyordum ancak "ErtuğrulEmin KARA" yazısına renk değişimi yaptığım için arkaplanı yeşil yerine siyah yaptım. Fakat videoonun sağ üst köşeside siyah olduğu için orayıda...
  7. Major

PC Özelliklerim hangi Photoshop CC sürümünü kaldırır?

Merhabalar, Hoşgeldiniz, şimdi size benim PC nin özelliklerini vereceğim, lütfen sizde hangi Adobe Photoshop CC sürümünü kaldırır onu söyleyin. Intel(R) Core(TM) i3-2328M CPU @ 2.20GHz 6,00 GB ram: 2gb'si ddr2 4gb'si ddr3 Ekran kartı: intel HD graphics 3000 NOT: Lütfen hiç kasmayan sürümü...
  8. Major

After Effect mi Blender 3D mi?

Selamlar, Ben 5 ay gibi bir süredir Blender 2.91 kullanıyorum, ancak hâlâ tam olarak öğrenemedim, bu ayrı bir mesele. Asıl konu After Effect mi kullanayım yoksa hâlâ Blender'da kalayım mı? BENİM İÇİN AFTER EFECT'İN EKSİ & ARTILARI Eksiler: -Blender'dan çok daha fazla kasacağı kesin. -En yeni...
  9. Major

Blender 2.91 cycles render hızlandırma

Merhaba, Ben evee renderdan fazla hoslanmayanlardanım. Çoğunlukla cycles render kullanıyorum ancak bu çok uzun sürüyor. Bundan dolayı size başvurmaya karar verdim. Fazla kalite kaybetmeden cycles renderı hızlandırma şansım var mı? Varsa nasıl yaparım? Şimdiden cevaplarınız için Teşekkürler..
  10. Major

Blender 3D ekran kartı iyi olanlar yardım edin..

Arkadaşlar, ben blenderda arkadaşım için bir logo animasyonu yaptım, ancak bilgisayarım o kadar yavaş ki doku görünümüne basıyorum ve ekran donup kalıyor. Bende belki olur diye 10 dk bekledim, işe yaradı ancak 1 fps' in üstüne çıkmıyor (Cycles görünümüne geçsem herhalde PC patlar). Bundan dolayı...
  11. Major

Blender 3D Yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar, ben blenderda arkadaşım için bir logo animasyonu yaptım, ancak bilgisayarım o kadar yavaş ki doku görünümüne basıyorum ve ekran donup kalıyor. Bende belki olur diye 10 dk bekledim, işe yaradı ancak 1 fps' in üstüne çıkmıyor (Cycles görünümüne geçsem herhalde PC patlar). Bundan dolayı...
Top Bottom