Arama sonuçları: *

1. Y

Windows arama çubuğunu açamıyorum

merhaba windows 10 22h2 kullanıyorum ve arama çubuğuna tıklanmıyor, açamıyorum ne yapmalıyım
  2. Y

Wi̇ndows 10 Performance Edi̇ti̇on'a Geçsem Sürücüleri Nasıl Yükleyeceğim?

merhaba win10 performance edition'da güncellenmeler yüklenmiyor diye biliyorum performance edition'a geçsem driveleri nasıl indirebilirim
  3. Y

Windows Süperlite geçebilir miyim

merhaba windows superlite indirme linki varsa atabilirmisiniz ve windows süperliteyi kurduktan sonra ne yapmalıyım drivelerimi nasıl güncelleyebilirim?
  4. Y

Sistem yetmiyordu win11 indirdim win10 geçemiyorum

merhaba sistemim yetmiyordu bypass kodu ile win11 kurdum şimdi win10 geçmek istiyorum fakat formatsız win10 a geçemiyorum hata veriyor ayarlardan win10 geçmeyi denedim olmadı iso indirip ordan denedim ordan da hata verdi.
  5. Y

Windows 11 rufus ile geçmek

merhaba benim sistem win11 kaldırmıyor fakat geçmek istiyorum rufus ile geçip tpm bypass etsem işlemciden sıkıntı olur mu yoksa geçer mi (i3 3220 3.30 ghz)
  6. Y

win10 home temasından win10 pro temasına geçme

merhaba benim win10 temam böyle (arka planı mavi) fakat ben öbür temayı kullanmak istiyorum nasıl yapılıyor ?
  7. Y

Windows10 nasıl sıfırlanır

merhaba pc'de yer açılması için pc yi sıfırlamak istiyorum win7 ye geri mi döner yoksa win10 kalır mı bir de format gibi ek şeyler gerekiyor mu
  8. Y

i3 3220 ve hd5450 win11 kaldırır mı ?

win 11 kaldırır mı ?
  9. Y

i3 3220 hd5450 windows 11 kaldırır mı

Windows akıcı bir şekilde kullanabilir miyim
  10. Y

i3 3220 + HD 5450 sistem Windows 11 kaldırır mı?

pc windows 11 kaldırır mı (1 GB EKRAN KARTI)
  11. Y

windows 10 sıfırlama

bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum ancak bilgisayarım windows 8.1 den win10 yaptığım için sıfırlarsam win8.1'e geri döner dediler bu doğru mu ona göre sıfırlayacağım bölye ise başka bi altarnatif var mı sıfırlamayla
  12. Y

WIndows sıfırlanirken gelen seçim(win10 sıfırlama)

Merhaba ben w10 sıfırlamak isyiyorum fakat önüme seçim geldi sıfırlarken hangisini seçmwliyim bilmiyorum yardım eder misiniz hangisini seçsem ne olur
  13. Y

windows 10 dosya kasma sorunu

windows 10'u 3 aya yakın kullanıyorum hiç böyle bir sorunum olmadı fakat şu sıralar masaüstündeki veya klasördeki dosyalara sağ tıklar iken pc donuyor yanıt vermiyo diyor ve 20 saniye sonra açılıyor ne yapmalıyım artık sıktı
Geri