Arama sonuçları: *

1. Anilkyae

Bilgisayarımda Hyper-V dosyası yok

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda hyper-v adlı dosya yok, ,
  2. Anilkyae

(BAŞKA TARAYICIYA GEÇTİM) Opera Gx 2 gb ram harcıyor

Merhaba arkadaşlar operada hiç bir sekme açık değilken 2 gb ram kullanıyor ve ram'i sınırlayınca sürekli f5 atıyor görev yöneticisinde 18 tane sekme açık gösteriyor
  3. Anilkyae

Windows 11'de masaüstü pencere yöneticisi 5GB RAM yiyor

Merhaba arkadaşlar uzun süredir masaüstü pencere yöneticisi ile başım dertte sürekli 5 GB 2 GB RAM yiyor, bir sürü antivirüs ile sistemi tarattım (Kaspersky, Malwarebytes, hitmanpro, AdwCleaner) fakat hiçbiri virüs bulmadı.
  4. Anilkyae

Windows 8 internet işareti yok

Merhaba arkadaşlar, bugün laptopumu açtım ve internet simgesinin olmadığını gördüm, internete simgesi hiç yok.
  5. Anilkyae

Windows 11 indirme nasıl iptal edilir

Merhaba arkadaşlar insider a katıldım ve şuan güncellem bölümünden win 11 iniyor fakat kurmak istemiyorum ne yapmam gerekiyor iptal etmek için ?
  6. Anilkyae

(ÇÖZÜLDÜ) Diğer aygıtların hepsinde ünlem var

arkadaş sorun nedir ?
  7. Anilkyae

Windows indiser kayıt olmuyor

Merhaba arkadaşlar indiser e kayıt olamıyorum devam diyorum koşullar kabul ediyorum ve bilgisayarınız hazırlanıyor diyor ve kapat yazıyor hiç bir şey olmuyor not yeniden başlattım bilgisayarı
  8. Anilkyae

VirtualBox İçin Yapılması Gereken Ayarlar Nelerdir?

Arkadaşlar virtualbox kurup antivirüsleri test etmek istiyorum, kurarken ne yapmam gerek ?
  9. Anilkyae

Windows 10 21H1 Güncellemesi

Merhaba arkadaşlar Güncelleme bölümüne 21H1 sürümü gelmiş eğer yaparsam bilgilerimi gider mi ?
  10. Anilkyae

HD Tune nereden indirilir ?

arkadaşlar Sdd'min sağlığını bakmak için hemde test için indiricem fakat bulamadım link atar mısınız ?
  11. Anilkyae

Uygulamalarin Hangisi Güvenlidir

Merhaba bilgisayarıma temiz kurulum yaptım virüs var diye ama hala tedirgin acaba çalışanları hangisi güvenli
  12. Anilkyae

Windows 10 kurulumu sırası hata

Merhaba bilgisayarıma tekrar win kuruyorum ama kurarken flashi cekmeyi unuttun simdi boyle diyor
  13. Anilkyae

Temiz kurulum nasıl yapılır

Merhaba arkadaşlar temiz kurulum nasıl yapılır biliyorsunuz bi konu açtım arkadaşım adına acaba nasıl yapalır ?
Geri