Arama sonuçları: *

1. Prime777

Windows 11 ağ ve ses simgesine tıklanınca sadece ses menüsü açılıyor

Merhaba, Windows 11 birkaç saat önce geçtim. Normalde, galiba ses ve ağ simgesi birleşik yani tıkladığım zaman öyle gözüküyor. Buraya tıkladığım zaman ağ menüsü açılmıyor, sadece ses menüsü gösteriyor. Normal bir şey olabilir, bilmediğim için soruyorum. Ağ menüsü falan ayrı açılmıyor mu Windows...
  2. Prime777

hangi Windows 8.1 sürümünü kullandığımı göremiyorum

hangi Windows 8.1 sürümünü kullandığımı göremiyorum Microsoft herhalde Win 10 dan geçtik diye zıtlık çıkardı Sadece Windows 8.1 yazıyor ve orijinal isoydu. Buradan sadece Windows 8.1 seçmiştim. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows8ISO Ayrıca lisans aktif etmez isem ne...
  3. Prime777

Windows 8.1 Sistem ayrıldı diski nasıl silinir?

Arkadaşlar, Windows 8.1 kurdum ve böyle bir disk çıktı içide boş gözüküyor bir zararı yok fakat gözüme çarpıyor ve silinmiyor. Nasıl kaldırabilirim?
  4. Prime777

Windows 8.1 kuracam, Kurulum da sıkıntı çıkarır mı?

Windows 8.1 kuracam, Kurulum da sıkıntı çıkarır mı? USB, DVD, CD ile yapmayacağım. Setup ile. Sıkıntı çıkarır mı?
  5. Prime777

Windows 10 mu kullanmalıyım Windows 8.1 mi?

Windows 8.1 ile bilgim yok, Hiç kullanmadım sizce alışabilir miyim? Sistemim tabi ki de Windows 8.1 de daha iyi çalışıcaktır fakat Windows 8.1 de benden Lisans isteyecek mi? E7500 GT 430 4 GB RAM
  6. Prime777

Windows 10 etkinleştir yazısı altta yazmıyor

Arkadaşlar, Şimdi ben 2 aylık lisansım vardı ve bugün bitti, Windows şu an lisanssız, Kişileştirme bölümüne giremiyorum bu normal, fakat altta "Windows'u etkinleştir yazması" gerekirken yazmıyor, Yakın bir zamanda yazmaya başlayacak mı yoksa hep böyle mi kalacak? Şimdiden Teşekkürler.
Top Bottom