Arama sonuçları: *

1. SametGnz13

ACER Nitro AN515-58 Windows 22H2 02 Güncelleştirmesi Hatası

Merhaba yeni gelen KB5034763 kodlu güncelleştirmede sorun alıyorum güncelleştir yeniden başlat seçenegine bastıgımda %50 gibi güncelleme yükleniyor sonra bi anda güncelleştirme tamamlanamadı değişikler geri alınıyor diye hata alıyorum ve güncellleştirmeyi yapamıyorum
  2. SametGnz13

ghost spectre iso dosyası arıyorum

merhaba ghost spectre iso su arıyorum kendisitesinden indirdim ama U10 dosya ekiyle geldi ve kullanamıyorum bunu isoya çevirmem gerek yada siz bana indirme linkini atar mısınız
  3. SametGnz13

özelleştirilmiş windows 10 önerisi

beyler benim pc patates ve normal windows 10 kullanırken aşırı donuyo virüs falan yok benim pc kötü bana windows 10 nun eski bilgisayarlar için yapılmış bi dosyası varsa indrime linkiyle atarmısınz
  4. SametGnz13

orijinal windows 7 isosu lazım

virüssüz windows 7 isozu arıyorum yardımcı olur musunuz???
  5. SametGnz13

ekran kartı driver sorunu

dogru driverı indiriyorum açtıgımda hata veriyor
  6. SametGnz13

sistemim çok iyi değil sistem önerir misiniz?

i3-5005u 8 GB RAM Böyle bir sistemim var windows dışıda önerebilirsiniz çogunlukla oyun oynuyorum
  7. SametGnz13

windows 11 fotoraf sorunu

fotoraflar açılmıyor hata veriyor yardımcı olur musunuz
  8. SametGnz13

6 aydır kullanmadım açtıktan sonra kasmaya başladı

6 aydır falan laptopu açmıyıdom sonra 1 hafta kullandım kasmaya basladı format atsam düzelir mi
  9. SametGnz13

Driver Uygulaması Önerisi

leptobum bazı oyun ve uygulamalara driver kurulu olmadıgı için giremiyor böyle bütün driverleri indirip kuran uygulama önerir misiniz bazı arkadaşım driver booster kullan dedi ama pek güvelnelir değilmiş
  10. SametGnz13

windows xp dualboot yapma

11. SametGnz13

2022 Yılında Windows Xp Kullanmak Mantıklımı?

Şuan Windows 11 Kullanıyorum Ve Biraz Nostajiye Kaçmak İstiyorum Sizce Windows Xp Hala Kullanılırmı??
  12. SametGnz13

microsip den arama yapamıyorum

micro sip ten nasıl arama yapıcam kendi numaramı yazıyorum aramıyor bilgisayara sim kartı mı takcam
  13. SametGnz13

windows laptobum var çift işletim sistemi olarak mac os kurabilrmiyim? (İNTEL)

windows laptobum var çift işletim sistemi olarak mac os kurabilrmiyim? (İNTEL)
  14. SametGnz13

windows 8.1 lite iso ve kurulum anahtarı lazım

windows 8.1 lite iso ve kurulum anahtarı lazım acilllllll
  15. SametGnz13

windows 8.1 lite iso lazımmmmmmm

windows 8.1 lite iso lazımmmmmmm
  16. SametGnz13

Sistemime Uygun İşletim Sistemi Arıyorum

i3-50005U 8 GB RAM 250 GB SSD 500 GB HARDİSK WİN 10 KULLANDIM WİN 8.1 KULLANDIM 7 KURSAM KASMA FALAN OLUR MU OYNADIGIM OYUNLAR (8 KURUN DEMİYİN DAHA ÖNCE DENEDİM BEĞENMEDİM) GANG BEAST GTA 5 FAR CRY 3 ARMA 2 ARMA 3 DİRT 4 LEFT 4 DEAD 2 CSGO ASSETTO CORSA ETS 2 G MOD UNTURNED 1654756525 oyunlar...
  17. SametGnz13

driverlerimi otomatik yükleyen bir uygulama lazım

driverlerimi otomatik yükleyen bir uygulama lazım
  18. SametGnz13

windows 11 lite geçmelimiyim?

i3-5005u 8Gb ram var ve windows 10 kullanıyorum şuan windows 10 bazen kasıyor arkada steam google açık pc kasıyor bende win11 lite geçmek istiyorum sizce geçmelimiyim?
  19. SametGnz13

Intel Extreme Tuning Utility Açılmıyor

intel extreme tuning utility açılmıyor i3-5005u
Geri