Arama sonuçları: *

1. selamlargençler

BU VİRÜS MÜDÜR ACABA?

Oyunçevirinin kendi sitesinden MEtro 2033 için altyazı indirdim. RAR dosyasını açmadan virüs totalde tarama yaptım sonuç böyle... Virüs bulaşmış mıdır? Bu virüs müdür? @MeynnZenith @Letrion
  2. selamlargençler

Bu virüsü kaspersky silemiyor (resim ekledim)

Arkadaşlar malwarebytes bu virüsü görmüyor ve kaspersky da silemiyor sabahtan beri silmeye çalışıyor ama tık yok. Ne yapabilirim. Bir de virüsten korktuğum için format attım zaten tekrar format atmam gerek mi sizce;? 1656202296 Kaspersky virüsü silemeyince ben de taramayı durdurup klasörü...
  3. selamlargençler

Bilgisayarımda virüs var

Pc de virüs var kaspersky ile tarama yaptığımda virüsü buluyor ama temizleme mümkün değil diyor. Ne yapabilirm? Google hesabımı ele geçirmeye çalışıyor sürekli
  4. selamlargençler

Bilgisayarımda virüs var uyarısı alıyorum?

Bilgisayarımda virüs var galiba ve kaspersky ve malwarebytes ile tarama yaptım bir şey çıkmadı. Şimdi tekrar Google dan mail geldi windows aygıtında şüpheli yazılom ile hesabınıa girilmeye çalışıldı diye ama Windows aygıtı kapalıydı hatta. hiçbir şekilde virüs tespit edemedim UYARI: Biri...
  5. selamlargençler

Çok Acil Word Programı Lazım Ne yapabilirim ?

Soru başlıkta genelde işim olunca çevrimiçi office programını kullanıyordum ama şurama kadar geldi hiçbir şey yapamıyorum en basitinden bi fotoğrafı kaydıracağım metin kaydırma kare yok zıkkımın programında. Ne yapabilirm ?????
Geri