Arama sonuçları: *

1. Glitchy

Mavi ekran yedim minidump var

https://www.mediafire.com/file/d2g2nduoyw20g8e/minidumpcuk.zip/file @Vesemir @Pişmaniye Az önce durduk yere mavi ekran yedim ve çok yüksek seste rahatsız edici cızırtı sesleri çıktı sorun ne bakar mısınız ? (ilk defa minidump paylaşıyorum)
  2. Glitchy

Opera GX lights Razer Synapse not found

Merhabalar, gx lights açmak istiyorum ama razer synapse 3 olduğu halde yok diyor, çalıştırmak için ne yapmalıyım?
  3. Glitchy

İşletim Sistemi Modlama Nasıl Yapılır?

İşletim sistemi modlama nasıl yapılır ? bilen varsa yardımcı olabilirmi ? (videoda mevcutsa atabilirsiniz)
  4. Glitchy

64 bit daha çokmu kastırır?

32 bit pc kullanıyorum şuan, 64 bit daha çok kastırırmı? 1622564746 @Kamina @Mert Özkaya
  5. Glitchy

Windows 10 arama butonu beyaz değil

Eskiden beyazdı, güncellemeden sonramı değişti ?
  6. Glitchy

[Çözüldü] Windows 7 32 bit iso lazım (64 bit kasmazsa onuda atabilirsiniz)

ACİL Windows 7 32 bit iso lazım (64 bit kasmazsa onuda atabilirsiniz) Sistem özellikleri imzamda imzamı göremeyenler için tekrar mesaj atıcam 1621762968 Anakart : Foxxcon G41 MXP RAM : 2 GB İşlemci : Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 Ekran kartı : İntel G41 Express Chipset
  7. Glitchy

[ÇÖZÜLDÜ] Windows 10 32 bit İSO atar mısınız ?

Windows 10 32 bit İSO atar mısınız ? (mediacreationtool olmaz direkt iso lazım usbye yazıdrabileceğim) (ama mediacreationtool açmadan usbye atılıyorsa onu indirebilirim)
  8. Glitchy

Masaüstü PC termal macun gereklimi ?

Masaüstü PC termal macun gereklimi ?
  9. Glitchy

Windows 10 kaldırır mı ?

İmzamdaki sistemin ramini yakında 8 gb yapıcam ve SSD alıcam ozaman Windows 10 64 bit kaldırır mı ? kaldırırsa oyunlar kasar mı (Anakart ve işlemci değişicem ama daha sonra)
  10. Glitchy

[Yardım] görev çubuğundaki simgelerin seçiliyken görünüşü

görev çubuğundaki simgelerin seçiliyken görünüşünü nasıl ayarlayabilirim ? örneği çizdim altında mavi çizgi olacak şekilde olanı çok güzel ama böyle bunu nasıl değiştirebilirim ? (windows 10 dışıda oluyor, windows 7de yapmıştım ama nasıl olduğunu hatırlamıyorum)...
  11. Glitchy

8 GB RAM Windows 10 64 bit kaldırırmı

8 GB RAM Windows 10 64 bit kaldırırmı ?
  12. Glitchy

Bilgisayarımı Windows 10 64 bit yapsam donar mı?

Başlıktada belirttiğim gibi bu bilgisayara Windows 10 64 bit kurarsam fazla donar mı ? (sadece google gibi uygulamalar kullanılacak) Özellikler : Anakart : Foxconn G41MXP(-V) Ram : 2 GB ( 24 Nisan'dan bir kaç gün sonra yeni ram alacağım ) İşlemci : Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 @ 3.06GHz 3.07...
Top Bottom