Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

Windows 10 22H2 Yayınlandı

Evet arkadaşlar Windows 10 22H2 güncellemesi geldi. Windows Update üstünden denetleyebilirsiniz.
  2. Emre Zengin

Windows 11 22H2 sürümü çıktı.

Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle Windows 11 22H2 güncellemesi çıktı. Şuan normal kullanıcılar için Windows Update'e geldi güncelleme. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 İSO dosyasını da yenilediler. Bakalım ne gibi değişiklikler olmuş.
  3. Emre Zengin

10 Yıllık Ürün Anahtarını Windows 10 da Problemsiz Etkinleştirme

Merhaba arkadaşlar teyzemin yaklaşık 10 sene önce aldığı Hp Pavilion g6 1307et laptopta Windows 7 Home Basic OA MEA bir ürün anahtarı vardı. Ben de geçen hafta format ile Windows 10 Home yükledim cihaza. Başta Windows 7 Home Basic ürün anahtarı çalışır mı diye düşündüm. Kurulumu bitirdikten...
  4. Emre Zengin

Windows 10 Laptop için Modlanmış İso Önerisi?

Merhaba arkadaşlar elinizde Laptop için modlanmış kamera, hesap makinesi ve fotoğraflar bulunan iso var mı?
  5. Emre Zengin

Windows 11 Home mu Pro mu?

Merhaba arkadaşlar anakartımı Win 11 destekli olarak güncelledim ve şimdi Win 11 kuracağım. Yanlış hatırlamıyorsam Win 11 home için e posta zorunluluğu vardı. Win 11 Pro mu sizce Win 11 Home mu? Performans açısından çok farkları var mı?
  6. Emre Zengin

Windows En Performanslı Sürümü

Merhaba arkadaşlar Windows 11 Pro kullanıyorum. Sistemim AMD Ryzen 5 Pro 3400G MSI B450M-A PRO Max Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Patriot Burst 240GB + James Donkey 240GB Gamepower GP-500 500W. Bu sisteme daha performanslı hangi Windows 11 sürümü ya...
  7. Emre Zengin

Windows 10 21H1 KB5004296 Güncellemesiyle Performans Artması

Merhaba arkadaşlar bu konu hakkında fikrimi belirtmek istiyorum. Bu güncellemeyi yapmadan önce Forza Horizon 4 te ani droplar oluyordu. Bu güncellemeden sonra Forza Horizon 4 akıcı olarak drop girmeden 2 saat aralıksız oynadım. Cs go da da fpsim arttı. Sistemim İşlemcim: AMD Ryzen 5 Pro 3400G...
Top Bottom