Arama sonuçları: *

1. Ş

Windows 11'den nefret ediyorum

Windows 11'in 23H2 sine geçtim 1 hafta önce. Valorant'ta oyun bitince ekranı tek tuşla küçültüp sonrasındada Alt tab yapıp google chrome a girmek istediğimde ekran donuyor. Hiç bir şekilde düzelmiyor. Ctrl Windows shift B yapıyorum yine sorun çözülmüyor. Reset atıyorum. Windows 11 geçince oldu...
  2. Ş

Bilgisayarıma duvar kağıdı bulabilir misiniz ?

Yıllar önce Steam avatarıma bu 3 görselden yapmıştınız. Bunları masaüstüme koyunca çok kötü duruyor çözünürlükten dolayı hwer halde. Masaüstüme duvar kağıdı yapabilir misiniz ? oyun nickim execute.
  3. Ş

Windows 11 Home 60 tl. Güvenilir mi ?

Hiç bi zaman lisanslı windows kullanmadım. Bu site güvenilir mi ? Birde lisanslı kullanmanın faydaları veya kullanmamanın zararlı nedir?
  4. Ş

Microsoft store açılmama sorunu

Microsoft store açılmıyor bu hatayı veriyor. Windows 10 süperlite kullanıyorum ve Windows güncelleştirmesi hiç yapmadım. Bu sorunu nasıl çözerim?
  5. Ş

Windows 10 en hafif sürüm hangisidir?

Windows 10 süperlite kullanıyorum 3 yıldır. Çok memnunum. Windows Defender, Cortana gibi gereksiz şeyleri hiç kurmuyor bu sürüm. Ama resmi değil. Bende resmi bir Windows 10 kullanmak istiyorum artık. Böyle bir Windows var mı? Windows Defender, Cortana gibi gereksiz şeyleri hiç kurmadan...
  6. Ş

Windows 10 Süper Lite dosyasını nereden bulurum ?

Tavsiye etmiyoruz demeyin. Sadece dosyasını nereden bulabilceğimi söyleyin. 2 yıl sorunsuz kullandım. Şimdi dosyasını bulamıyorum.
  7. Ş

Windows 11 donma sorunu nasıl gider ?

2 senedir Windows 10 Süper Lite kullanıyordum. Windows 11 Home dürümüne geçtim ve bilgisayar her gün donuyor . Sadece fareyi hareket ettirebiliyorum . Bunu neden yapar ? Genellikle Valorant oynarken Alt Tab yapınca oluyor . Sizce sorun nedir ?
Top Bottom