Arama sonuçları: *

1. K

Bilgisayarımda olan saçma sorunlar

bilgisayara 2 farklı kulaklık takılı (steelseries arctis nova 1, hyperx cloud 3) 2 farklı internet birisi kablo ile telefon interneti diğeri ethernet interneti, oyun harici steelseries kullanıyorum bir sorun yok ama oyuna gireceğim zaman ses ayarlarından hyperx cloud 3'ü seçiyorum fakat hiçbir...
  2. K

250gb m2 ssd de kaç gb windows'a ayrılmalı ?

bilgisayara format atıyorum ve windows 10 güncelliyorum m2 ssd de kaç gb windows için yer ayırmalıyım ?
  3. K

windows 10 güncelleme/format atma

aslında yaz tatilinde format atmayı düşünüyordum fakat faceit anti cheat kullanabilmek için güncel windows gerekiyormuş. bendeki windows baya eski hiç güncelleme almıyor bunun sebebi galiba mahalle bilgisayarcısında ki windows 10'u kurdurtmam. 3 tane depolama birimim var m2 ssd, ssd ve hdd...
  4. K

microsoft store indirmeme sorunu

microsoft store'dan lively wallpaper indiricem fakat indiremiyorum ürün satın alındı gözüküyor indirilenler sekmesine geliyor uzun bir süre indiriliyorda kalıyor ve indirmiyor sorunu nasıl çözerim
  5. K

çift monitörde alt tab sorunu

daha 5 dakika önce çift monitör yaptım fakat bi sorunum var ana monitörümde mesela csgo oynarken öldüğüm zaman yan monitörümde masaüstüne tıkladığım zaman ana monitörümdeki csgo alt taba düşüyor. yan ekranın masaüstüne tıkladığım zaman ana monitörümde açık csgo alt taba düşüyor düşmemesi için ne...
Geri